Nők

Egy fiatal nő hatásos fegyvert talált a metróban széttárt lábakkal terpeszkedő férfiak ellen

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.26 | 11:54
  • trendindex: 10

Aztán az akcióját, a reakciókkal együtt videóra vette. Ha nincs videó, akkor lehet, hogy megverik? Mindenesetre elég bátor tett volt. A lány egyébként orosz, joghallgató, a videót pedig Szentpéterváron rögzítették.

A manspreading valami olyasmit jelent, hogy a terpeszkedő férfi, és a jelenség a harcos feministák egyik ősi ellensége. Ez nem más, mint amikor egy férfi úgy utazik a tömegközlekedési eszközökön, elsősorban is a metrón, mondjuk egy nővel szemben, hogy terpeszben ül, és így több helyet foglal el, mint amennyi egy utasnak jár, ráadásul közben kidomborodnak és jól látszanak a heréi meg a nemi szerve. És miért is kéne ezt egy nőnek bámulni? A feministák szerint ez a férfi agresszió megnyilvánulásának a jele. Egy fiatal orosz joghallgató lány, aki maga is feminista, ez ellen vette fel a kesztyűt és kezdett akcióba a szentpétervári metrón. 40 liter fehérítőt kevert össze 30 liter vízzel, kisebb adagokra osztotta azt, majd felszállt a tömegközlekedési járműre, és ezt csinálta:

Az akció a lelocsolt férfiak körében nem aratott osztatlan sikert, már csak azért sem, mert a fehérítő maradandó nyomot hagyott a nadrágon. A rosszul ülő férfiak így kaptak egy jelet, egy bélyeget magukra. A fiatal és kimondottan csinos, szép lány szerint ez egy olyan probléma manapság Oroszországban, amivel senki nem foglalkozik, ezért döntött úgy, hogy a saját kezébe veszi a dolgot. Elege lett a közszemlére kitett, előretolt herékből.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Kína napelemfarmot akar tenni az űrbe
  • szerző:nuus
  • 2019. 02. 19.
Design
Így tartsd melegen az arcodat télen
  • szerző:nuus
  • 2019. 02. 01.