Nők

Egy fiatal nő hatásos fegyvert talált a metróban széttárt lábakkal terpeszkedő férfiak ellen

  • Szerző:nuus
  • 2018.09.26 | 11:54
  • trendindex: 10

Aztán az akcióját, a reakciókkal együtt videóra vette. Ha nincs videó, akkor lehet, hogy megverik? Mindenesetre elég bátor tett volt. A lány egyébként orosz, joghallgató, a videót pedig Szentpéterváron rögzítették.

A manspreading valami olyasmit jelent, hogy a terpeszkedő férfi, és a jelenség a harcos feministák egyik ősi ellensége. Ez nem más, mint amikor egy férfi úgy utazik a tömegközlekedési eszközökön, elsősorban is a metrón, mondjuk egy nővel szemben, hogy terpeszben ül, és így több helyet foglal el, mint amennyi egy utasnak jár, ráadásul közben kidomborodnak és jól látszanak a heréi meg a nemi szerve. És miért is kéne ezt egy nőnek bámulni? A feministák szerint ez a férfi agresszió megnyilvánulásának a jele. Egy fiatal orosz joghallgató lány, aki maga is feminista, ez ellen vette fel a kesztyűt és kezdett akcióba a szentpétervári metrón. 40 liter fehérítőt kevert össze 30 liter vízzel, kisebb adagokra osztotta azt, majd felszállt a tömegközlekedési járműre, és ezt csinálta:

Az akció a lelocsolt férfiak körében nem aratott osztatlan sikert, már csak azért sem, mert a fehérítő maradandó nyomot hagyott a nadrágon. A rosszul ülő férfiak így kaptak egy jelet, egy bélyeget magukra. A fiatal és kimondottan csinos, szép lány szerint ez egy olyan probléma manapság Oroszországban, amivel senki nem foglalkozik, ezért döntött úgy, hogy a saját kezébe veszi a dolgot. Elege lett a közszemlére kitett, előretolt herékből.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.