Nők

Azt hitted, hogy szexi, ha így viselkedsz a buliban? Nagyobbat nem is tévedhetnél

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.29 | 07:51

Van zavar a fejekben, ha éppen az a téma, hogy igazából mit is nevezhetünk szexinek, persze a döntés joga a miénk, de ne legyünk elfogultak és valljuk be: mindannyian követtünk már el legalább egyet a most következő listából a rögös úton járva, ahol a szexiségünket kerestük. Nincs is ezzel semmi baj, mert saját magunkon nevetni mindig jó, újat tanulni mindig jó, okulni a hibákból pedig a legjobb.

1. Szájfénnyel hódítani

Igen csodaszép, csillog, fényes, csábító… egészen addig míg egy másik szájjal nem érintkezik, vagy bele nem ragad a hajad. Na akkor már ragad, csúszós és természetellenes. Maradj inkább egy színezett ajakápolónál, hogy bebiztosítsd magad ha csókra kerülne sor, a hét többi napján pedig azt kensz az ajkaidra, ami csak jól esik.

2. Émelyítően édes parfümöt használni

Hagyjuk meg az örömet a tizennégy év alatti korosztálynak, mert ők az egyetlenek, akik ezt komolyan viselni tudják anélkül, hogy nevetségesek lennének. Miből gondolja bárki is, hogy vattacukor-felhőbe burkolózni jó ötlet, amikor az a tömény édesség annyira orrfacsaró, hogy még az arcüregünk is belesajdul.

3. Kabát nélkül flangálni a hidegben

A legtöbben ezt leküzdjük még tinikorunkban, de azért még most is előfordulhat, hogy annyira kicsípjük magunkat, hogy még az utcán sem akarjuk titkolni és teljesen mindegy, mennyire van hideg, vagy fúj a szél. A helyzet az, hogy ezzel csábosnak nem, maximum teljesen hülyének tűnhetünk. Tessék felöltözni rendesen.

4. Erőltetni a magassarkút

Főleg ha kényelmetlen, bizonytalanul közlekedsz benne és egyébként meg sem a hely, sem az időpont nem alkalmas arra, hogy pár centivel a föld felett suhanj, csak éppen van valaki, akinek megmutatnád, hogy te bizony körömcipőben jöttél a világra, annyira természetesen szexi vagy benne. Tisztelet a ritka kivételeknek, de ez többnyire csak önámítás.

5. Dörgölőzni a diszkóban

Megsúgunk egy titkot: eszméletlenül dögösen táncolni lehet anélkül is, hogy random idegenekre tekeredsz rá csak azért, hogy felhívd magadra a figyelmet. Tudod mi a szexi? Ha van elég önbizlmad egyedül táncolni anélkül, hogy késztetést éreznél arra, hogy valakire rámássz a táncparkett kellős közepén.

6. Inni és dohányozni csak azért, hogy menőnek tűnj

Se nem menő, se nem szexi, ha valami olyasmit csinálsz, amit igazából egyáltalán nem is akarsz megtenni, pusztán azért, hogy bevágódj valakinél. Ha ilyen módszerekhez kell folyamodnod ahhoz, hogy valakinek felkeltsd az érdeklődését, akkor nem biztos, hogy éppen jó helyen vagy. Csak okosan!

7. Smárolni a barátnőddel, hogy mindenki rátok figyeljen

Nagyon nem oké mások szexuális irányultságát kihasználni, pláne olyan piti célokból, hogy szexinek tűnj. Ne ezzel akard magadra terelni a figyelmet, mi lenne, ha inkább arra koncentrálnál, hogy önmagadat add és ne bánts meg másokat?

Fotó: Pixabay / Pexels


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló