BabaMama

Bírnád, ha Justin Timberlake jelentené be, hogy gyereked lesz?

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.04 | 13:47

Egy gólyahír miatt szakította meg koncertjét az énekes, de nem ő az apa. Hétfőn Detroitban robbantotta a baby-boomot a nagy kedvenc.

Justin Timberlake hétfőn Detroitban játszott, ahol koncert közben egy rajongója álmát is valóra váltotta. A Little Caesars Arena közönségének soraiban kiszúrt egy lányt, aki a következő feliratú táblát szorongatta:

Segítesz bejelenteni, hogy babát várok?

DETROIT, we’re here…

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Darcell Baxtresser kívánsága teljesült, ugyanis a sokszoros Grammy-díjas énekes nem kímélte a torkát, és bemondta, hogy

November 1-jén érkezik egy Baxtresser-baba!

A csöppségnek máris becenevet adott a sztár: eztán Baby Bax néven említette a legfiatalabb rajongóját.

A leendő anyuka az E! Newsnak azt is elárulta, hogy:

Hatéves korom óta imádom Justint, senki másnak sem örültem volna jobban, hogy megtegye a bejelentést, miszerint várandós vagyok.

Baxtresser elmesélte, hogy a barátnőivel egy csajos estét szervezett, és hogy a családjának még fogalma sem volt arról, hogy már valaki van a pocakjában. Később tervezte csak elmondani a nagy hírt, de kapott az alkalmon és tett egy próbát a koncerten.

Arra én sem számítottam, hogy miattam leállítja a műsort! Amint megtörtént, a rokonok és barátok tömegesen rám írtak. Körüzenetben válaszoltam nekik, és a videót is csatoltam. Amire a férjem is úgy reagált, hogy: Hűha! Reszkettem és sírtam az örömtől magam is. Őrületes volt!

Ha valaki arra számítana eztán, hogy a babát is Justin Timberlake után neveznék el, annak a lelkesedését leoltja az E online: az énekesnek a keresztapai pozíciót viszont megajánlotta a házaspár.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló