BabaMama

Elváltan is hajlandóak együtt fotózkodni kisfiukkal

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.04 | 13:01

Le a kalappal ezek előtt a szülők előtt, akik képesek egymást így tisztelni.

Egy válás sosem zökkenőmentes, főleg ha van már közös gyerek is. Az apróságnak a legnehezebb feldolgozni a történteket. Éppen ezért döntött úgy Victoria Baldwin és ex-férje, Adam Dyson, hogy minden évben legalább egyszer találkoznak abból a célból, hogy profi közös fotókat készítsenek. Ennek a tradíciónak Bruce, a kisfiuk örül a legjobban.

A pár akkor ment szét, amikor a gyerek betöltötte a kétéves kort, de a kapcsolat nem szakadt meg a szülők között, sőt: a kisfiú kedvéért minden évben kattintanak pár szívmelengető közös fotót.

Már nem vagyunk szerelmesek, nem is értünk mindig egyet, és még a legjobb barátok sem lettünk. Sőt, néha kifejezetten ki nem álljuk egymást. De tudjátok, mik vagyunk? Olyan emberek, akiket örökre összeköt egy gyönyörű, okos és vidám kisfiú.

írja Baldwin a Love What Matters Facebook-oldalán.

Az édesanya beszámolt arról is, hogy a gyereket nagyon megviselte a válás körüli civakodás, ezért döntöttek úgy, hogy közösen fognak fényképezkedni.

Bruce füle hallatára veszekedtünk, amikor sírva a lábamhoz kuporodott. Másnap jöttem csak rá, hogy jobban lefoglalt, hogy az apját bántsam, mint hogy a kisfiamat vigasztaljam. Nem ilyen példát akarok neki adni.

Nyomban egy portrésorozatot rendelt, és meghívta volt férjét is, hogy vegyen részt benne, velük együtt.

Rengeteg támogató hozzászólást kaptak a képekhez, de volt olyan is, aki megemlítette, hogy véget is érhet a sorozat, ha valamelyikük új partnert talál majd.

Mindketten egyetértünk abban, hogy folytatni szeretnénk. Szerintünk egy mostohaszülő, vagy hosszabb távú partner számára fontos lesz az, hogy Bruce életéhez pozitívan járuljon hozzá. Volt már olyan, hogy rövidre zártam egy ígéretesnek tűnő kapcsolatot, mert az illető megkérdőjelezte az Adammel való jelenlegi viszonyunkat. Ez a fotózás nem a romantikáról szól, hanem az egymás iránti tiszteletről, a körülményektől függetlenül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.