BabaMama

Serena Williams elkottyintotta volna, hogy fiút vagy lányt várnak Meghan Markle-ék?

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.09 | 11:48

A pocaklakó neme eddig is találgatás tárgya volt, most aztán meglódultak az online fogadások.

Serena Williams annyira lelkes volt a minap, hogy nem tett lakatot a szájára. Mikor a teniszcsillag egy meg nem nevezett, hozzá közel álló párról kezdett beszélni, akkor alapvetően arról kellett volna nyilatkoznia, hogy milyen tanáccsal látná el a gyermekvállalás küszöbén álló barátait.

via GIPHY

Mire ő annyit mondott, hogy

Fogadják el a hibáikat, ne várják el, hogy minden tökéletes legyen. Túl sok nyomást szoktunk magunkra tenni. A barátnőm pont terhes, és úgy beszél a babájáról, hogy a kislányom ezt és azt fogja majd tenni. Mire én leállítottam, hogy: nem fogja, és te sem! Akkor azt mondta, hogy muszáj lesz majd tippeket adnom neki, mert úgy tűnik, túl magasra tette máris a lécet.

Nem bökte ki, hogy ki az a várandós barátnő, de nagyon valószínű, hogy Meghan Markle-ről, és a pocakjában tartózkodó csöppségről mesélt.

 

View this post on Instagram

 

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsussexbabyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sussex are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love ❤️

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

A hercegnő korábban annyit mondott a nyilvánosságnak, hogy nem tudják az első gyermekük nemét. Később a férje is megerősítette, hogy inkább meglepetést szeretnének szüléskor. De ha Harry hercegékről fejtegette a sportoló a fentieket, akkor nagyon úgy néz ki, hogy rózsaszín berendezéssel készülhetnek a bébi fogadására. Többen igazat adnak a feltevésnek, hogy kislányt fog hozni a gólya a brit királyi családba, ugyanis a Ladbrokes online fogadóiroda számai máris átbillentek, a rózsaszín felé.

via GIPHY

Williams is gyakorló anya: 19 hónapos a kislánya, Alexis Olympia. Az anyuka egy Pampers reklámban bukkant fel nemrég, és közismert, milyen jó barátnők Markle-lel.

Már küldtem is nekik pelust. Meghan a legjobb anya lesz!

nyilatkozta korábban. 2010-ben barátkoztak össze a Super Bowl alatt, és azóta többször is mutatkoztak együtt. Természetesen a new yorki baby showerről sem hiányozhatott Williams: a manhattani The Mark Hotelnél együtt fotózták a hölgyeket.

Pontosan erre volt szüksége, hogy újra együtt legyen a nagy csapat. Az esküvő óta nem találkoztunk! Kint havazott, mi pedig bent ültünk és meséltünk egymásnak mindent, ami velünk történt. Mint egy igazi család! És persze egy csomó gyereknevelési tanáccsal is elláttuk.

idézi a People Markle régi barátját, a sminkmester Daniel Martint.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló