BabaMama

Vigyázat, anyatest jön! Chrissy Teigen megint nem bírt magával

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.01 | 13:11

Még a második gyerkőc után is van mit felfedezni a megváltozott idomain.

Chrissy Teigent az őszinteségéért is nagyra értékeljük: olyan témákba csap bele, amivel bizony fel szokta kavarni az állóvizet.

Egy nyers videó a legfrissebb húzása, melyet a terhességi csíkjairól készített a másodjára is anyává lett híresség. A közösségi médiát elárasztó, hibátlan testű nők, illetve szuperanyák fotói sokakat zavarba, vagy akár kétségbe is ejtenek. Ezt a tömény tökélyt ellensúlyozza most Teigen: a 32 éves modell a mellét takarva, monokiniben látható.

favorite song: copacabana

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

A videónak azt a címet adta, hogy

Vigyázat, anyatest jön!

Hangosan morfondírozik is striái felett:

Gondolom, ezek nem fognak csak úgy maguktól eltűnni. Tessék: ez az új testem.

A kétéves Luna, és a kéthónapos Miles anyukája senkit sem szeretne megszégyeníteni, aki makulátlan képeket oszt meg magáról. Arra viszont fel szeretné hívni a figyelmet, hogy a „semmi különös” külalak is érték:

Az Instagram egy őrület. Izgalmas emberek megsemmisítően perfekt képekkel hivalkodnak. Én is szoktam persze, de azt is tudom, milyen könnyű elfeledkezni arról, hogy rengeteg átlagos, semmi extra test is van még a világon.

Azzal, hogy előnytelen felvételeket is megoszt magáról, megnyugvást szeretne adni sokaknak, akik kényelmetlenül érzik magukat a bőrükben. A “tigriscsíkokat” örömmel üdvözölték az asszonytársak, akik saját, szülési „stigmáikat” is felvállalták a kommentekben, számol be a Today.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló