Bulvár

Chrissy Teigen most Meghan Markle apjába szállt bele

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.30 | 09:28

Ez a fickó szívás – summázza a Twitter királynője, és meg is indokolta miért.

Chrissy Teigen megelégelte, miket nyilatkozgat Thomas Markle. Meghan Markle apja zavarbaejtő megjegyzései kihúzták a gyufát a Twitter királynőjénél, aki számos közéleti személlyel vállalt már fel konfliktust.

A The Mail on Sunday készített egy interjút Harry herceg apósával, aki továbbra is azon kesereg, hogy teljesen elvágták a lányától, mióta Meghan férjhez ment. Teigen feltette a kérdést:

Mi lehet a baj ezzel a férfivel?

Melyet meg is válaszolt:

Nagyon gáz ez a fickó.

Kiemelve a cikk egy olyan részletét, ahol Markle papa Diana hercegnőre utal: szerinte Harry néhai édesanyjának a gyomra biztosan nem bírná azt, ahogyan vele bánnak.

Hagyja már, hogy a lánya boldog legyen! Ez irtó ciki!

fakad ki a 32 éves híresség. A hoppon maradt papa azt fejtegeti a beszélgetés során, hogy a Sussex hercegnőjévé előlépett lánya hűvös lett, és semmilyen módon nem hajlandó szóba állni már vele.

Pedig nélkülem nem lenne az, aki. Én tettem azzá a hercegnővé, akivé vált most. Jobb lenne neki, ha meghalnék, és örökre eltűnnék az életéből. Akkor is mindenki őt vigasztalná.

Ahhoz képest, hogy az „örömapa” egy hónapja azt fogadta meg, sosem ad többé interjút, már számos alkalommal megszegte a szavát.

Nem szeretne teljesen köddé válni sem:

Ma van a születésnapom, betöltöm a 74. évemet. Kicsit élvezem is, hogy egy egész királyi család szava eláll tőlem, vagy hogy egy magas rangú hercegnő kacag ki gúnyosan.

idézi a People a Mexikóban élő férfit, aki már az esküvő környékén is kavart pár botrányt, illetve nemrégiben állította azt, hogy lánya a házasságában retteg.

Ehhez képest például Priyanka Chopra, aki barátnője és kolleganője is az ex-színésznőnek, úgy véli, hogy Meghan, aki a menyegzőjére is meghívta

Fantasztikusan érzi magát az új életében. Jó őt a brit királyi család részeként látni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló