Film

A Quantico című sorozat főszereplője, Priyanka Chopra férjhez megy Nick Jonashoz, egy főszerepet is visszamondott

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.27 | 15:21

A főszereplő, Szalmán Hán hoppon maradt, az énekes mindent vitt, tiszta Bollywood.

Az amerikai Quantico sorozat sztárja, Priyanka Chopra nagyon rámozdult az esküvő témájára. Szalmán Hánnal közös, visszatérő boolywoodi filmje, a Bharat most kezdett forogni, de a 36 éves színésznő-modell-szépségkirálynő csapot-papot otthagy és kiszáll a produkcióból. De hogy Hollywoodnak is búcsút intene, azt kötve hisszük.

A hírt a rendező, Ali Abbas Zafar robbantotta, és indoklásként annyit adott meg, hogy

Nagyon-nagyon különleges oka van a döntésnek: ez Nick ideje. És mi is örülünk a boldogságuknak.

utalva a nő vőlegényére, akivel alig két hónapja kezdett el találkozgatni. A színészettel is kacérkodó Nick Jonas egyébként a Jonas Brothers-ben énekelt:

#TBT

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Chopra nemrég kezdett volna el újra Indiában dolgozni, miután három évig Amerikában is szerencsét próbált. A Bharat munkálatai a napokban kezdődtek, a színésznő jeleneteire augusztusban került volna sor.

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla) on

Mikor nemrégiben az ázsiai országba látogattak párjával, akkor kisebbfajta zendülés tört ki: rajongók milliói és erős sajtó-jelenlét kísérte minden lépésüket.

Az ott töltött egy hét során Nicknek alkalma volt megismerkednie a leendő anyósával is, Dr Madhu Choprával. Múlt héten, Londonban jegyezte el a popsztár a kedvesét, és ezen alkalomból a faképnél hagyott stáb is gratulált. A film női szerepe kapcsán máris folyik a találgatás, hogy kire eshet majd a választás, teszi hozzá a Hindustan Times.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló