Celeb

Ezért nem vesz részt Meghan Markle apja a királyi esküvőn – még oltárhoz sem kíséri a lányát

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.15 | 10:39

Szomorú az örömapa, aki az év eseményét kihagyja, ahol a saját lánya a főszereplő.

Thomas Markle május 14-én azt jelentette be, hogy egyáltalán nem kíván személyesen jelen lenni a menyegzőn, ahol a lánya hozzámegy a brit Harry herceghez.

Meghan Markle édesapja azután tette ezt a nyilatkozatot – miszerint mégsem fogja az oltár elé kísérni lányát – miután kiderült róla, hogy ő készíttetett kamu paparazzi fotókat egy képügynökség által. Az esküvő előtt így szeretett volna jó benyomást tenni, de szerinte a képek

ostobák és ripacskodóak

lettek. Így elhatározta, hogy inkább egy az egyben kihagyja a nagy napot – nem akarná zavarba hozni sem a királyi családot, sem Meghant.

A post shared by Erick Cuesta (@erickcuestatv) on

A jegyespár aggódik Thomas miatt, aki a sajtó részéről nagy nyomásnak van kitéve; azt szeretnék, ha békén hagyná mindenki az egykor hollywoodi operatőrként dolgozó férfit. Meghan nagyon szomorú a történtek miatt, őt az apja által méltatlannak ítélt fotók sem tántorították volna el attól, hogy együtt vonuljanak be Windsorba. A Kensington Palota szóvivője így fogalmaz:

Ez egy mélyen személyes pillanat az esküvő előtt álló Markle kisasszony számára. Most megértésre és tiszteletre van szükségük, Harry herceggel és Mr. Makle-lel egyetemben, ebben a nehéz helyzetben.

A brit bulvárlapok ugyanis elég kedvezőtlen képet rajzoltak az amerikai örömapáról, akiről több, lejáratásra is alkalmas cikket közöltek. A vélhetően megrendezett fotók egyikén egy Angliáról szóló turista könyvet lapozgat a testes férfi.

Meghan féltestvére, Samantha Markle felvállalta: ő beszélte rá az apjukat, hogy készíttessen egy pozitív fotósorozatot is, hogy némileg javuljon a róla kialakult kép.

Sosem akkor kapnak le, amikor zöldséget veszel, pedig próbálsz egészségesen élni. Meg kell mutatnod a világnak, hogy formába szeretnél lendülni.

Meghan Markle elvált szülők gyereke, akárcsak Harry herceg. A menyasszony fiatal korában mentek szét szülei, de a viszonyuk jó maradt. Samantha szerint 73 éves apjuk érzékeny, és belátja, hiábavaló volt minden erőfeszítése, hogy ízekre ne szedje a papát a sajtó, teszi hozzá a CNN.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló