BabaMama

Hetek óta külön élnek, mi lesz így Khloe Kardashianék szerelmével?

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.24 | 16:52

Tristan Thompson elvan Clevelandben, míg párja a saját családjánál érzi jól magát.

Khloe Kardashian és Tristan Thompson kapcsolatán már év elején is megjelentek repedések, ám úgy tűnt, hogy kislányuk születése után rákapcsoltak, és sikeresen helyreállították szerelmüket. Hat hónapja robbant ki a megcsalási botrány, mikor a kismama éppen mindenórás volt; és nem lennénk meglepve, ha a forróvérű kosárlabdázó lassan újabb hódítások után nézne.

 

View this post on Instagram

 

This is a “Just Because” post Thank you does not begin to describe the amount of respect, appreciation and LOVE that I have for you, but I do need you to know that you are my hero. I hope to live up to the mom you have been to us. (Regardless of what Kourt thinks JK lol) seriously, how did WE get so lucky to have you? WE have the cheat codes to mommy-hood Thank you for being selfless. You continuously put us before yourself and you never think twice about it. (Except when it comes to paid Instagram posts but I ain’t mad at you for gettin that money honey) Thank you for being one of my very best friends, but most of all, thank you for being my mommy. If I could, I would choose you a million times!!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Egy közeli forrás úgy látja, a KUWTK szőke sztárja nem sokat nyűglődik távol lévő szerelme miatt:

Nagyon úgy tűnik, hogy túlvan Tristanon. Már hetek óta külön élnek, és Khloe nagyon jól viseli a helyzetet.

A 34 éves anyuka minden erejét a pozitív dolgokra fordítja, és nagyon szépen elvannak True babával.

Kettecskén élnek Los Angelesben, míg a 27 éves profi sportoló apuka Ohióban tartózkodik, mint a Cleveland Cavaliers játékosa. Eredetileg úgy tervezte Khloe, hogy a szezon kezdetével visszamennek ők is a családfővel északra, de inkább a halasztás mellett döntött, és azóta sem kapkodja el a dolgot.

 

View this post on Instagram

 

?Good Morning To You! Good Morning To You!?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Szemmel láthatóan nem viseli meg, hogy Tristantól meglehetősen távol vannak. Úgy tűnik, hogy tisztában van azzal, mire van leginkább szüksége neki és a picinek mostanság. És ez nem a pasija. Azt azért még egy szóval se mondta ki, hogy szakítottak volna. Valószínűleg most nem azon morfondírozik, hogy mennyire legyen nekik, mint True szüleinek közös jövője.

 

View this post on Instagram

 

Year 8, here we go! ??#cavs

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Jelenleg a friss anyukát lefoglalja az, hogy a testvérei és a nagymama is mind ott vannak mellette, plusz egy csomó unokatestvér is, elérhető közelségben.

Senki sem noszogatja, hogy igyekezzen vissza Clevelandbe, hogy Tristannal legyen. Neki kell rászánnia magát a költözésre.

idézi a People.

 

View this post on Instagram

 

? Cousin Cupcake Party!!! ? Keeping Up With The Kousins ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.