Femin

Nőnapi kollekció a Barbie-tól: Frida Kahlo, Amelia Earhart, Ashley Graham és a többiek

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.07 | 09:47

Egy tucat, az emberiségért sokat tett, példaértékű hölgy kapott Barbie külsőt. A Shero mozgalom mostantól a gyerekek számára is kézzel fogható.

Tizenkét új Barbie-figura érkezik a nemzetközi nőnapra, melyek azon túl, hogy rendkívül élethűek, csupa kiválóságot formáznak meg. Patty Jenkins rendezőnő mellett babát kapott az aranyérmes Chloe Kim, Frida Kahlo festőnő, az Atlanti-óceánt átrepülő Amelia Earth, vagy  a világ leghíresebb plus-size modellje, Ashley Graham, bővítve ezzel is a Shero-programot.

A Barbie, mint márka a lányok képességeit inspirálja, és a határ a csillagos ég. Nőnapra időzítettük az új kollekciót, hogy tiszteletünket fejezzük ki a példaképeinknek,

foglalja össze Lisa McKnight, a cég részéről.

A post shared by Jumping Jewels (@jumpingjewels) on

A lányok mindig is szerepjátékokat játszottak a babákkal: különböző foglalkozásúaknak képzelték el őket. Örömmel adjuk át most olyan, valós karriereket elért hősnők valósághű másait, akik arra emlékeztetnek, hogy bármivé válhatsz te is,

áll a Glamour oldalán.

A post shared by Just Jared Jr. (@justjaredjr) on

Az új figurák közt van ausztrál természetvédő, brit boxbajnok, török szörfös…

A post shared by Elena (@burpeesorbust24) on

…francia séf és kínai röplabdás is, de még egy lengyel újságírónő is helyet kapott. Női témákat érintő párbeszéd is indult Twitteren:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló