Film

Lesz második Wonder Woman film is

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 10:43

A képregényhősnő kasszasikere garancia egy újabb részre.

Épp, hogy csak bemutatták a filmet, de az alkotók már nem a babérjaikon pihengetnek. Az executive producer, Geoff Johns nagyon lelkesnek tűnik, a Harpers Bazaar beszámolója alapján:

Az a célunk, hogy egy újabb, nagyon jó Wonder Woman filmet forgassunk. Pattyvel már írjuk is a történet vázlatát, ami egy kiváló ötletre épül.

Patty Jenkins volt a direktora az első női képregényhős egész estés filmjének, ami hatalmasat tartolt a mozipénztárakban. Ez még nem jelenti azt, hogy ő fogja rendezni a folytatást is, de a sztori kialakításában mindenképpen oroszlánrészt vállal.

via GIPHY

A kiemelten nőkkel készülő mozifilmek igényét és fontosságát jelzi, hogy a női rendezős filmek minden eddigi nyitóhétvégés rekordját megdöntötte a Wonder Woman, a maga 103,1 millió dollárjával. Az amazóniai harcosnő, Diana kalandjait vászonra vivő alkotás úttörőnek számít, a szuperhős neme miatt.

A Warner Bros számára a következő lépés az lenne, hogy sorozattá bővítsék Themyscira hercegnőjének történetét. A WW2 már zöld utat is kapott, és a címszereplő, Gal Gadot is benne van a folytatásban. Jenkins pontosan tudja, mit tervez Dianával:

A történet Amerikában fog játszódni. Ő a Wonder Woman, nem kérdés, hogy itt fog kikötni. Még egy kicsit időznénk is a múltban.

Vélhetően az Első Világháború idején fog zajlani a folytatás is. Az eredeti karaktert William Moulton Marston alkotta meg, 1941-ben, a Lynda Carter főszereplésével futó tévésorozat pedig a ’70-es években vette kezdetét. De a spekuláció is beindult:

 

Charles Roven producer szerint még ne vegyünk készpénznek semmit, egyedül azt, hogy a sikerre való tekintettel vélhetően folytatják a történetet. Addig is, novemberben a Justice League kötelékében láthatjuk Gadot Csodanőjét.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló