Femin

Na ne, a Twittert az tartja izgalomban, hogyan kell melltartót felvenni

  • Szerző:nuus
  • 2019.03.29 | 15:18

Kikapcsolódás helyett a bekapcsolás a legforróbb téma.

Eltöprengtél már azon, milyen bonyolult dolog egy melltartót felvenni? A Twitteren most azon megy a parázs vita, hogy ez a hétköznapi művelet hogyan is zajlik.

A hátunk mögé kell nyúlni, és beakasztani a kis kampót a megfelelő hurokba – a legtöbben ennyivel el is rendezzük. Ám van, aki ennél nyakatekertebb módokon is öltözködik – esetleg úgy bújik bele a cicifixbe, mint egy pólóba.

Az igazi adu-ászok az elől bekapcsolós verziót viselik a szívükön. A „hátulgombolósok” ehhez képest még a szemüket is van, hogy behunyják, hogy ügyesebben eltalálják az apró kapcsolódási pontot. Vagy legalábbis az egyik állást, az ott sorakozó háromból.

Mindenesetre @nakaimosu Twitteres felvetése többek reggeli rutinjába sikeresen bekavart.

Hogy veszed fel a melltartódat? Elől bekapcsolod, aztán elforgatod, vagy simán hátul pattintod a helyére? Muszáj megtudnom!

írja a kíváncsi lány. Több se kellett a közösségi médiának, dagadó kebellel feszülnek egymásnak az A- és B-módszer hívei, kosármérettől függetlenül.

Van, aki szerint az igazi hősök hátul ügyeskednek, és nem tart nekik hat percig, hogy „horogra akadjanak”.

via GIPHY

Más az előre bekapcsolt ruhadarabba pólóként gyömöszöli bele magát. De olyan is akad, aki inkább alulról, szoknyaként húzza fel a cicifixet. Az igazi virtuózok időnként minden variációval élnek, akár még mellőzik is az ominózus ruhadarabot – csak hogy a dekoltázsuk ne unatkozzon, idézi a Seventeen.com.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló