Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Femin

R Kelly házi kedvencként tartott egy 14 éves lányt

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.29 | 15:47

Nemcsak a kiskorú Kitti Jonesszal cicázott, de állítólag a 15 éves Aaliyah is megvolt neki.

Kitti Jones azt állítja, hogy 14 éves kora óta házi kedvencként tartotta őt R Kelly. A lányt szexuálisan is kihasználta az R&B-sztár, akinek nem ez az első, hasonló jellegű botránya. Kelly képviselete egyelőre elzárkózott a nyilatkozattételtől, de a férfi 2008-ban már megúszta az akkor felmerült gyerekpornó-vádakat.

Illetve 2007-ben szexuális erőszak, fizikai bántalmazás és szándékos éheztetés gyanúja is felmerült már, szintén Jones részéről. A férfi állítólag hat nőt is kihasznált abban az évben így. Kellyt már előző barátnője is feldobta, miszerint az énekes egy 14 éves lánnyal is közösül.

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

Most egy új BBC dokumentumfilm is készült, R Kelly – Szex, Lányok és Videók címmel, melyben az azóta 34 évessé cseperedett Kitti Jones is vall az énekesnek arról a két évéről, melyet az említett barátnővel töltött. 2001 táján történt meg Jonesszal az is, hogy legalább tíz alkalommal kényszerítette Kelly őt arra, hogy másokkal is lefeküdjön.

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

Kelly bemutatta a lányt egy nőnek is, akit a férfi 14 éves kora óta szintén „kiképzett”, szexuális célokra. Letérdeltette a másik nőt, akinek orálisan ki kellett elégítenie Kittit az énekes szeme láttára:

Ő az én szex-háziállatom. Kiképeztem. Megtanít arra, hogyan bánj majd velem.

A nő ugyanolyan ruhát viselt, ugyanúgy viselkedett, mint ő:

Ekkor villant be, hogy mind a szexrabszolgái vagyunk. Háziállatoknak hívott minket.

Mikor szembefordult vele, a férfi megrúgdosta és lehülyézte. Hat nőből álló háremét „kultusz”-ként építgette; de még az is kiderült róla, hogy állítólag titkos házasságot kötött az akkor még csak 15 éves, Aaliyah nevű, 2001-ben repülőszerencsétlenségben elhunyt r&b énekesnővel, teszi hozzá a Business Insider.

A post shared by Its Peak TV ????? (@itspeaktv) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló