Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Femin

10 orgazmustipp azoknak, akik még sosem élveztek el

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.22 | 17:19

A női orgazmus munka: önismeret és odafigyelés. Hiába vannak sokan, akik még sosem jutottak a csúcsra, remény mindig van: az élvezet tanulható.

1. Mondd ki, mire vágysz.

Egyszerű tippnek tűnik, de a többség nem meri mondani. Sokan hiszik, hogy ciki, ami jól esik: pedig van, aki úgy élvez el, ha análisan is ingerlik. Na és? Merd kimondani!

2. Érintsd meg a csiklódat is.

Hagyjuk már azt a baromságot, hogy igazi nő a hüvelyorgazmust szereti: francokat! Semmi gond nincs, ha neked a csiklódat is kell ingerelni ahhoz, hogy jól érezd magad. Ha a partnered épp el van foglalva más testrészeiddel, nyugodtan nyúlj magadhoz saját kezűleg!

3. Az egész tested kapjon kellő figyelmet.

A mellbimbó a legtöbb nő számára komoly erogén zóna, ne hagyd ki: mutasd meg a párodnak, hogyan kényeztesse őket.

4. Az orális szex legyen kölcsönös.

Sok nő nem meri kéri a párját, hogy kényeztesse a nyelvével odalent is, mert attól tart, hogy nem megfelelő az illata, íze. Ez egy baromság: senki sem parfümszagú klitorálisan, a pasik – és leszbikus nők, hogy ne legyünk már ennyire heteronormatívak – imádják az illatot.

5. Legyen hosszabb az előjáték.

A nők egy része zavarban van, ha nem jut elég gyorsan csúcsra: szégyelli, hogy már fél órája játszanak vele, és még mindig nincs „eredmény”. Igen, létezik típus, aki nem pöccre működik, hanem a kitartás hozza meg az eredményt – ezzel sincs semmi baj.

6. Próbálj ki bátran új pozitúrákat.

Az egyik legjobb, csiklóingerlő póz a fordított tehenészlány: a herék pont szépen átmasszírozzák az érzékeny pontokat aktus közben. Aztán persze az sem baj, ha neked épp más jön be: próbálkozni mindig lehet, kell – és jelen esetben még szórakoztató és élvezetes is.

7. Néhány szexjáték nem árt, ha van.

Nem csak vibrátorok és csiklóvibrátorok léteznek, a szexjátékok piaca meglepően gazdag és változatos. Menjetek el a pároddal együtt, válogassatok ezt-azt, és aztán próbáljátok ki, mi az, ami működik. Nem baj, ha nem jön be az első szett, elég széles a lehetőségek tárháza e téren is.

8. Soha ne színlelj orgazmust.

Nem csak azért, mert ezzel a párodat csapod be, hanem főként azért, mert sajnos magadat is. Ha nem akarod mondani, mutasd meg, mit szeretsz. Nyugodtan mutathatod, hálás lesz érte.

9. Maszturbálj gyakran.

Vannak, akik magukban nagyot élveznek, míg partnerrel sosem jutnak csúcsra. Ennél is rosszabb, ha a magányos örömszerzés sem megy: első lépésként azzal érdemes kezdeni. Ha abban profi vagy, mással elélvezni is könnyebb lesz.

No Title

No Description

10. Ne idd le magad, hiába tűnik jó ötletnek.

Előfordulhat, hogy izgulsz, szorongsz az együttlét miatt, ezért iszol egy kicsit. Esetleg a romantikus vacsi része a piálás, és észre sem veszed, hogy kicsit túllőttél a célon. A rossz hír: ilyenkor bezsibbad az ember, ami a nemi szervek vérellátására is hatással van: jobb, ha csak egyetlen pohárral iszol tehát – a saját érdekedben.

Képek: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.