Femin

Jenna Dewan máris belerázódott a szingli anya szerepbe

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.30 | 14:33

Channing Tatum exe szerint elég jól megy a közös felügyelet gyakorlása. Kilenc év házasság gyümölcse, Everly még csak négy éves.

Jenna Dewan azon túl, hogy színész- és táncosnő, illetve menő tévéműsorban is szerepel, a legfontosabb feladatának mégis azt tartja, hogy megfelelően gondoskodjon négyéves kislányáról.

Everly apja Channing Tatum, akivel idén tavasszal mentek szét. Dewan szerint béke van:

Mára már belerázódtunk a helyzetbe. Ha egy légtérben vagyunk éppen, akkor csakis pozitív energiákat sugárzunk. Így próbálunk minél jobb szülei lenni Everly-nek. Támogatjuk egymást.

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

A 37 éves nő kilenc év házasság után, áprilisban jelentette be, hogy eztán külön utakon folytatják. Az egyedülállóvá lett anya elárulta azt is, hogy a szülői lét megnyugtatja:

Akár leplezni próbálják, akár nem, a legtöbb hollywoodi színész kétségbeesett és sokat idegeskedik amiatt, hogy mi lesz a következő munkája. Mikor megszületett a lányom, ez a para elmúlt nálam. Azt a szabadságot éreztem, hogy mindegy, mikor és mit fogok dolgozni: van egy életcélom.

A Danskin Mother’s Day ?? @danskinapparel #Danskin

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Hozzátette, hogy miután elengedte ezt a görcsöt, rengeteg lehetőség és projekt adódott számára. Miközben vállalta a felkéréseket, végig ügyelt arra, hogy a kislányának jó példa legyen:

Ő olyan számomra, mint egy kis tükör. Önfejű gyerek, aki arra inspirál engem is, hogy tisztábban lássak, és határozottabb legyek az életben. Ha nem lesz belőle cégvezető, vagy egyenesen a világ ura, akkor anyaként kudarcot vallottam.

– humorizál a színésznő.

Dewan belátja, hogy döntései és tettei nagyban kihatnak a gyermeke életére is:

Sokat agyalok rajta, milyen örökséget visz majd tovább. És hogy milyen üzenetet kommunikálok én, kifelé a világba. Mindig a legjobb önmagamat szeretném adni, és kihozni az életből a maximumot – ezt ő látja is, és remélem, hogy ugyanerre fog majd törekedni.

– idézi a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló