Celeb

Egy álom vége, Channing Tatum és Jenna Dewan kilenc év után válnak

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.03 | 10:40

Zsepiket elő, mintha egy hollywoodi melodrámát néznénk.

Közel egy évtizedes házasság után megy külön a tökéletesként emlegetett álompár, Channing Tatum és Jenna Dewan.

We did it big tonight. Thank you London! #MagicMikeXXL #MMXXLTour

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Hello, világ! Valamit mondani szeretnénk. Fura, hogy mindenki tudtára adjuk, de mi választottuk azt, hogy a nyilvánosság előtt élünk. Nem szeretnénk, ha alternatív tények kelnének szárnyra arról, ami most velünk történik, ezért inkább elmondjuk az igazat. Minden, ami eltér attól, amit itt olvasol, tuti fikciós lesz. Szeretetben döntöttük el azt, hogy tovább már nem leszünk egy pár. Nagyon mély szerelem szövődött köztünk, és egy varázslatos utazást tettünk meg együtt.

Tatumék továbbra is jóban vannak, de a “szeretet gyönyörű ösvényei ezentúl újabb kalandokra” hívják őket – ahová már külön-külön lépnek tovább.

Nincsenek titkok vagy pikáns események a döntés hátterében, de, mint két jóbarát, észrevették, hogy elfogyott körülöttük a tér, és azt szeretnék, hogy egymás élete még boldogabb, teljesebb legyen.

Ugyanúgy egy család maradunk, és Everly szerető szülei leszünk. Tovább nem is ragoznánk, köszönjük, ha tiszteletben tartjátok a magánéletünket. Chan&Jenna.

Így jelentették be a színészek, akik mindketten 37 évesek, és van egy közös, ötéves lányuk, hogy eztán szólóban folytatják.

2006-ban ismerkedtek meg, a Step Up forgatásán, aztán randizni kezdtek, majd 2009-ben kötöttek házasságot. Már akkor gyanús volt, hogy valami nem stimmel, mikor idén Dewan egyedül jelent meg a Vanity Fair Oscar-partiján. De akkor a színésznő azzal zárta rövidre, hogy apuka maradt otthon a gyerekkel, ő meg boldog, ha egy kicsit kimozdulhat.

Februárban még Tatum szerint tökéletes életük volt, március közepén pedig vidám, közös arcfestős képeket raktak ki a közösségi médiába, emlékeztet a People.

Mikor az emberek a vállunkat veregetik, hogy nektek bezzeg teljes az életetek, akkor legszívesebben azt ordítanám, hogy nincs olyan, hogy tökéletes! Néha a dolgok nagyon stimmelnek, ezt elismerem. Amíg együtt tudok növekedni – és mi már jól össze is nőttük, együtt fejlődünk.

Dewan szerint viszont több időt kellett volna egymásra szánniuk:

Tudtuk, mik a gyenge pontjaink, amiken még dolgozni kell. Közös az értékrendünk, mégis volt, hogy vitatkoztunk, sőt, össze is vesztünk, mint mindenki más. Nem vagyunk hibátlanok mi sem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló