Zene

Pink és Channing Tatum házassága nem is lehetne viccesebb – 5 új klip, amit látni kell

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.26 | 14:55

Itt van újra a szokásos heti klipválogatásunk, ezúttal Pink, az OK Go, a Dead Cross, a Green Day és Sia vadonatúj videóival.

P!nk: Beautiful Trauma

Pink, pontosabban ahogy a klip címében is írva van: P!nk legutóbbi albumának címadó dalához készült videóklip egy nyitott házasságban élő párt mutat be viccesen és ironikusan. Pink férjét maga Channing Tatum alakítja, és ebben a nem mindennapi házasságban mindenki máshogy értelmezik a családi idill fogalmát: Pink gyógyszereket töm magába a konyhaszekrényből, Tatum meg lebukik, hogy titokban a nője ruháit viseli. Aztán a végén minden kiderül!

OK Go: Obsession

Az OK Go mindig is híres volt az okos, agyafúrt videóklipjeiről: elég csak a Here It Goes Again futópados klipjét felidézni, amivel 2007-ben még Grammy-díjat is nyertek. Most a nyomtatókat szúrták ki maguknak: a klipben látható fal, ami előtt a zenekar táncol, összesen 557 nyomtatóból áll, a forgatás során felhasznált papírmennyiség pedig az utolsó lapig újra lett hasznosítva.

Dead Cross: Church Of The Motherfuckers

A Faith No More énekese, Mike Patton és az egykor a Slayerben doboló Dave Lombardo új zenekarának még újabb klipje elég brutális lett. A fekete-fehérben látható videóban papok verekednek, miközben egy apáca titokban egy ostyával maszturbál, egy terhes srác pedig a természetben vajúdik. Igen, ez annyira bizarr, mint amennyire annak hangzik.

Green Day: 2000 Light Years Away

A Green Day nem bonyolította túl legújabb klipjét, előszedte a polcokról a régi koncertfelvételeket és rajongók által készített videókat, és ezt vágták össze egy sajátos élő montázzsá. A célnak végül is megfelel: olyan, mintha régi családi felvételeket néznénk VHS-en, csak éppen a családot itt a Green Day zenekar jelenti.

Sia: Santa’s Coming For Us

Megjelent végre Sia első lemeze, az Everyday Is Christmas, és megjelent az első klip is az albumhoz a Santa’s Coming For Us videójában elég sok híresség szerepel: Kristen Bell és Dax Shepard házaspárt alakít, de nem csak ezért érdemes megnézni ezt a klipet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló