Femin

Létezik egy ember, aki bármelyik nőről le tudja imádkozni a ruhát egy fehérneműs fotózáshoz

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.21 | 18:14

És nem, nem egy nagydumás fotósról van szó, hanem a plus-size modell, testpozitív Ashley Grahamről.

A Glamour legújabb kampányában megkérték Grahamet, bírjon rá pár testével elégedetlen nőt, hogy mutassák meg magukat fehérneműben. A plus-size modellnek nem túl sok idő kellett, azonnal megtalálta a közös hangot a lányokkal, legyenek akár túlsúlyosak, vagy gyógyulóban lévő anorexiások, és miután megbeszélték, mi az, amit a legkevésbé szeretnek saját magukon, már repültek is a köntösök, és együtt pózoltak a fényképezőgépnek:

Ashley Graham Directs Women In Their First Lingerie Shoot | Glamour

Ashley Graham directs a lingerie shoot with women of all sizes and backgrounds. Ashley helps coach and inspire them to find their light, work their angles, and celebrate the skin they are in. CONNECT WITH GLAMOUR Web: http://glmr.me/moreVIDEO Twitter: http://glmr.me/glTWITTER Facebook: http://glmr.me/glFACEBOOK Google+: http://glmr.me/glGOOGLE Instagram: http://glmr.me/glINSTAGRAM Pinterest: http://glmr.me/glPINTEREST Tumblr: http://glmr.me/glTUMBLR The Scene: http://glmr.me/glTHESCENE Want even more?

A modell korábban szintén küzdött önértékelési zavarokkal, mostanra viszont elég jól felépítette az önbecsülését, és küldetésévé vált, hogy másoknak is segítsen megbarátkozni a saját testükkel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló