Femin

Mikor borul ki a nő a pasi miatt?

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.13 | 16:47

Íme, néhány gyöngyszem a legidegesítőbb apróságokból, amik miatt a nő gyakran bosszankodik...

Ha egy pasi nem beszél nyíltan és őszintén a problémákról

Ha mindketten sértetten tértek nyugovóra, te képtelen vagy aludni, amíg a nézeteltérést nem rendeztétek. Várod, hogy átöleljen, félrehívjon, de hiába: ő úgy véli, ráér megbeszélni a dolgot később, tiszta fejjel. Talán igaza van, de mégis úgy érzed, nem szeret eléggé, ha képes durcásan lefeküdni. Másnap aztán puszival, öleléssel és virággal próbál békülni, kezdi szégyellni magát, amiért ilyen méltatlanul bánt veled. A probléma gyökeréről azonban még mindig nem beszél. Esetleg úgy érzi, a “bocsáss meg” és az “ugye szeretsz még” tökéletesen elegendő, s nem érdemes – sőt, kimondottan zavarba ejtő és kellemetlen női szükséglet – elmerengeni a nézeteltérés alapproblémáján; jobb szőnyeg alá seperni a dolgokat és szerelmeskedni helyette. Ez érthető: kevés hímegyed szeret párkapcsolati és önismereti problémákon filozofálgatni, szerelmeskedni azonban lényegesen többen szeretnek. Bárhol. Bármikor.

Ha nem ad lehetőséget a korrekt rendezésre, lezárásra

Ugyanígy a szakítás, válás utáni állapotban is természetesnek tartod, hogy az esettel kapcsolatos gondolataidat, érzéseidet és persze az úgynevezett végső tanulságot levond s még “egyszer és utoljára” beszélj vele, hogy “lezárjátok a dolgokat”. Ő nem érti, mit kellene ezen “lelkizni”, kerüli a találkozást és még a cuccaiért és az öccsét küldi át. Naiv vagy, ha azt hiszed, a kapcsolati problémákat és a poszt-traumatikus élményeket pont az exszel vitathatod meg. Sőt: ugyanígy meglepődik, ha hónapokkal később felhívod, hogy van… nem érti, újrakezdést vagy alkalmi szexet akarsz-e tőle… Olyan nehéz elképzelni vajon, hogy az ember érdekmentesen érdeklődik valaki iránt, aki egykor az egyik legfontosabb ember volt életében?

Ha eszméletlenül gyerekesen viselkedik és hiú

A férfihiúság állandó dilemmája. Óvakodj az olyan mondatoktól, hogy “micsoda formás, feszes feneke van Ashton Kutchernek” vagy “milyen életbölcsességgel és karizmával bír ez a Csernus Imre” – a válasz szinte minden esetben a “miért, nekem nem?” vagy a “miért, én nem?” variációk valamelyikéből fog állni. Hímünk szereti azt hinni, ő a legokosabb és legszebb szerte e világon, s ezt “asszonyállati” kötelességed hízelkedő dorombolással időről időre alátámasztani. Éreztesd vele, hogy elég széles a mellkasa, nem túl nagy a pocija, elég hosszú a… lába. Ha mindez adott, hálás lesz, és mindent megtesz azért, hogy veled is elhitesse, tökéletes vagy (hozzá).

Ha fel sem méri, hogy a nőnek is lehet lusta, fáradt, elfoglalt napja

A tökély kötelez. Elvárja, hogy mindig tökéletesen nézz ki, a bulikon barátai epekedve sóvárogjanak utánad és őt akár vasárnap hajnali négykor is teljes harci díszben fogadd (Megérkezik/felébred és te máris virágillatúan, hidratált bőrrel, tükörsima lábbal, legszexibb ruhádban borulsz a nyakába.). Persze tény, hogy csúnya ő nincs, csak lusta… – így a srác elvárásai részben jogosak. Ami azonban igazán naivvá teszi ezt az álomképet az csupa olyasmi, amit a tökéletes megjelenés mellett szintén elvár tőled: a, ne kelljen rád soha egy percet se várnia (instant nő); b, lehetőleg egy fillért se költs kiegészítőkre s egy percet se vesztegess vásárlásra; c, a barátai csak bámuljanak, de te soha nem szólhatsz egy szót egyikhez sem (ha mégis barátian üdvözölnéd valamelyiket, azonnal ott terem a semmiből, hogy kijelölje vadászterületét, mint egy harci pitbull). Na bumm.

Ha épp bele készül halni egy egyszerű kis náthába

A hiú, türelmetlen és figyelmetlen férfitől egy rosszabb dolog van: a hiú, türelmetlen és figyelmetlen beteg hím. Minden programját lemondja, fekszik az ágyban, keservesen sóhajtozik, nyögdécsel, már épp készül felvenni az utolsó kenetet – pusztán azért, mert elkapta a fránya nátha. Borzalmas tragédia ez az egész nemzet számára: éppen ezért mindenki lábujjhegyen jár, legkisebb pisszenésre is a “nagybeteg” óhaját lesi. Nincs szörnyűbb a beteg férfinél: borzasztó tapintatlanság ilyenkor a magad dolgait előtérbe helyezni, ahelyett, hogy a betegágynál virrasztanál s a szenvedő éber óráit igyekeznéd értelemmel megtölteni. Az előző pontokban ismertetett valamennyi nyalánkság hatványozottan érvényes ilyenkor. Óvakodj!

Azért abban nyilván sokan egyetértünk, hogy minden szurkálódásunk ellenére nehezen lennénk meg nélkülük… – akár ők nélkülünk (bármennyire is tagadják néha)…

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló