Femin

Flex: a szex közben is használható tampon

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.08 | 07:15

Ne a szerszámra gondolj, ez valami egészen új, ami lehet, hogy a nők kedvencévé válik majd. Sőt, a férfiaknak is lesz okuk arra, hogy megkedveljék.

A Flex ötlete Lauren Schulte fejéből pattant ki: egy új alternatívája a tamponnak, amit szex közben is bátran lehet viselni. A Flex testhőmérsékletre tágul,  eldobható, és egy kis lemezhez hasonlít a leginkább.

Ilyenkor jól esik egy kis figyelmesség (forrás: popsugar.com.au)

Az ötlet folyamatosan zsebeli be az újabb és újabb támogatásokat, alig pár hónappal azután, hogy egy millió dollárt szereztek az Y Combinator-tól és az Amplify.LA-től, most újabb támogatót találtak.

A Vivek Ranadive által vezetett új alapnak a Better Our World Ventures-nek sikerült összegyűjtenie 3 millió dollárnyi indulótőkét Cyan Banisterrel közreműködve a Founders Fund-től.

Tudjuk milyen nehéz egy vállalkozást elindítani. Ahogy megismertük Laurent, és láttuk hogyan építi fel a cégét és csapatát, és azt, hogy milyen elkötelezett a nők ügyével kapcsolatban, úgy éreztük szeretnénk részesei lenni a munkájának”

– mondta Ranadive.

Nem a Flex az első startup, ami a menstruációs higiéniával kapcsolatos termékeket gyárt, ami nem csoda, mert egy jó új ötletre ezen a területen mindig van kereslet. A most 15 milliárd dolláros piac becslések szerint 2022-re 42,7 milliárdra fog nőni. A Flex rokona a Diva Cup, amit szexuális együttlét alatt ugyan nem lehet viselni, de újra felhasználható, és így egy évben elég egyszer cserélni. Aki nem hisz az ilyen felhelyezhető objektumokban, annak a Thinx mosható alsóneműje lehet a befutó. Termék és új ötlet tehát van, csak győzzünk választani – persze a Flex előnyeit nem csak a nők élvezhetik.  Egyelőre még nem szállítanak Magyarországra, de ha megtetszett a termék, akkor feliratkozhatunk egy levelezőlistára és értesítenek, amint kapható lesz.

Így kell elképzelni a Flexet:

(gif forrás: popsugar.com.au)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Kiderült, ki Selena Gomez új párja!
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 08.