Szépség

Megjött az idei fesztiválszezon legmenőbb őrülete: a glitteres popsi

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.27 | 16:33

Ha volt már szerencséd egy igazi tengerparthoz, akkor pontosan tudod, milyen, mikor a strandon felállva az egész feneked tiszta homok. Persze az Instagram belevaló lányai ilyenkor készítik a legmeggyőzőbb fotókat, de nem kell, hogy ez az élmény csak a nyaralásra korlátozódjon: miért ne hódíthatnád meg a fesztiválokat hasonló effektel?

Ezt az új trendhullámot valóban a homok inspirálta, de egyszerű fehér szemcsék helyett Mia Kennington, a őrület kitalálója csillámport használ. Mia a The Gypsy Shrine nevű angol művészegylet egyik oszlopos tagja, ők főként testfestéssel foglalkoznak, a legújabb szenzácójuk pedig a glitteres popsi.

Először a marokkói Sahara Fesztiválon villantották a csillámporba hempergetett fenekeket, csak úgy szikráztak a napsütésben. Bikinialsóval, vagy merészen felvágott farmersorttal ajánlják a viseletet és tényleg számíthatunk rá, hogy nyáron elszabadul az őrület és csillámlós popóval járják majd a koncerteket a csajok.

A lányok még azt is megosztották, hogy otthon hogyan lehet elkészíteni ezt a műremeket, úgyhogy aki komolyan villantana, az most jól figyeljen:

1. Fesd be a feneked!

Választhatsz egy alapszínt, hogy jobban kihangsúlyozd a csillámokat, de kezdheted egyből a glitterekkel is. A hajzselé a kulcsa mindennek, válaszd ki a lehető legragacsosabbat, mert ebbe szépen beleülnek majd a csillámok és nem kell attól félned, hogy elhullajtod őket.

2. Jöhet a glitter!

Amíg a zselé még ragacsos, egy ecset segítségével vidd fell a csillámport! A legjobban a nagyobb szemű glitterek működnek, a túl apróra őrölt csillám nem mutat majd olyan szépen.

3. Told túl!

Nem eléggé csillogó a végeredmény? Ragassz fel apró strasszokat, ékszereket, hogy még inkább kitűnjön a valagad a tömegből!

4. Fixáld a végeredményt!

Bár a zselé is tart, a legjobb lesz, ha biztosra mész. Egy erős hajlakkal fújd le az alkotást, akár több rétegben is, így tuti, hogy a nap végéig kitart majd!

Mi mindenkit bíztatunk a kipróbálására, de azért csak óvatosan, nem lesz egyszerű megszabadulni a csillámos popsitól!

Fotó: Instagram / thegypsyshrine


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló