Szépség

Itt az új őrület, a dizájner mellbimbó, te megvágatnád, hogy villanthasd?

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.02 | 13:33

Kendall Jenner és Bella Hadid áttetsző ruhás fotói a fő inspirációk a cicihegyezéshez.

A Daily Mail szerint december óta megnégyszereződött azoknak a száma, akik bimbóigazításra jelentkeznek. Dr. Norman Rowe, egy New Yorkban dolgozó sebész szerint a legtöbb nő szimmetrikusabb és kiállóbb bimbókat szeretne. Az áttetsző topok ideje végérvényesen beköszöntött, a tengerentúli doktor szerint.

Spanish Vogue by @miguelreveriego

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

A szépészeti beavatkozások ipara fellendülni látszik. Rengetegen fekszenek kés alá, nők és férfiak egyaránt, hogy előnyösebb külsőhöz jussanak. Dr. Rowe eddig heti négy mellet operált, most ugyanennyi idő alatt van, hogy 18 nő is igénybe veszi a szolgáltatásait.

A szépészeti beavatkozásoknak ma már nincs felső határa. Az embereket minden részlet érdekli. Már nem elég egy mellnagyobbítás, vagy egy orrplasztika – a nők, ha tehetik, minden porcikájukon finomítanának. Manapság ez már nem jelent gondot.

Lehet, hogy a nyárra készülve lett úrrá a hölgyeken a bimbóplasztikai láz, amihez bizonyosan hozzájárultak Kendall Jenner villantásai, vagy Rihanna áttetsző blúzai, Dj Khaleddel közös klipjében:

A manhattani orvos szerint a mostani divat követeli azt meg, hogy merész felsőket hordjanak a nők, melltartó nélkül, akárcsak a celebek.

A pácienseim magazinokkal a kezükben jönnek, és mutatják meg, milyen bimbókat óhajtanak. Ők is sokat sejtető topokat szeretnének viselni, ami látni engedi a felsőtestük részleteit.

A trend a kisebb bimbóudvar, és a szimmetrikusság. Van, akinek még az is fontos, hogy mindig hegyes legyen a bimbója, lehetőleg még fürdőruhában is feltűnő legyen.

Már nem lökhárítókat, hanem fényszórókat akarnak, ha fogalmazhatok így.

Egyértelmű, hogy a Free The Nipple kampány is lendített a dolgokon.

A lányok 20 százaléka egyébként befelé forduló mellbimbóval jön a világra. Ezt a problémát Dr Rowe úgy kezeli, hogy kihúzza a bimbót, átszúrja és egy orvosi gyűrűt helyez fel rá. Az eszköz három hónapig fenn marad, amíg a seb szövetei behegesednek. Eztán leveszi a gyűrűt, és az eredmény tartós marad.

A nők 75 százalékának általában nem egyforma a két bimbója, bezzeg a keblüket láttató hírességeknek tökéletesen egyeznek a melleik.

Ez a legfontosabb dizájneri munkám. A legtöbb ügyfelem a szimmetriát reméli tőlem.

Ráadásul ekkor nagyon be kell avatkoznia: a mell bőrén változtat, hogy ugyanarra a helyre kerüljenek a bimbók, amelyeknek az udvarát is egyformára kell szabnia. Általában az egyiket alakítja csak át, a másikhoz hasonlatosra.

A mellbimbó színe is probléma szokott lenni, főleg szülés után, amikor besötétedik.

Lézert vagy krémet használunk világosításra, ha viszont sötétítenünk kell, akkor orvosi tetováláshoz folyamodunk.

A méret is visszatérő kérdés: a bimbóudvar átlagosan 42 milliméter Amerikában, de van, akinél jóval kiterjedtebb, vagy nagyon eltér egymástól a kettő. Legtöbbször csökkentésre jelentkeznek a hölgyek, de van, aki növelni szeretné bimbóját. Ilyenkor elég, ha csak töltőanyagot fecskendeznek be, ami minmum 9 hónapig kitart, de akár két évig is bírja.

Természetesen a Hadid-lányok sem maradnak ki a mellbedobásból:

 

My apartment is starting to overflow ( in my @chromeheartsxbella studded belt?)

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.