Szépség

Így szabadulhatsz meg a zsírpárnáktól hatékonyan

  • Szerző:nuus
  • 2021.08.19 | 13:18

Egy kis hurka itt, egy kis úszógumi ott és a ruha, bikini már nem is áll tökéletesen. Ismerős a helyzet?

A zsírpárnákkal sokan harcolnak, de szerencsére van jó megoldás a problémára. A gyors és hatékony alakformáláshoz nem kell más, csak te, az egészséges életmód, az elszántság és egy pici segítség. A modern technológiával már számos hatékony alakformálás elérhető, de hagyományos módszerekkel is lehet szuper eredményeket elérni, például a nyirokmasszázsnak zsírbontó hatása van.

A nyirokmasszázst a 1930-as években fejlesztette ki dr. Emil Vodder, dán masszázsterapeuta. A masszázs által pumpáló mozdulatokkal nyomást fejtünk ki a nyirokrendszerre és hatására beindul a szervezetben a nyiroknedvek megfelelő mozgása. Nem csak az anyagcsere folyamatok gyorsulnak fel, hanem az immunrendszer is erősödik. Alkalmazása által a narancsbőr is hatékonyan eltávolítható, hiszen a nyirokmasszázs által a felesleges nyirokfolyadékot elvezetjük és a szöveti ödémák csökkennek. Stimulálja a zsírszöveteket és könnyebben meglehet szabadulni a plusz kilóktól is.

A megfelelő zsírbontáshoz nagyban hozzájárul még, ha olyan gépi kezeléssel egészítjük ki, mint pl. a kavitációs zsírbontás. Ez egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy folyékony anyag, nyomás hatására gáz fázisba megy át. Ennek hatására a zsírsejtek szétrobbannak. A robbanást szinte nem érzékeljük, hiszen nagyon gyenge. Azonban a törékeny membránok törését okozza, amelyek a zsírsejteket veszik körül. Ezzel elősegíthetjük a felesleges zsír távozását, amely a nyírok rendszeren keresztül történik és kiürül a szervezetünkből. Fokozza a szervezet zsírlebontó képességét.

Ha kedvet kaptál a hatékony alakformáláshoz, kattints a ide és olvass tovább! 

Forrás: Csak a Nőknek Magazin


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.