Szépség

Itt van az idei Nemzet Szépe 10 döntőse – Szerinted ki lesz a legszebb?

  • Szerző:nuus
  • 2019.09.09 | 17:18
  • trendindex: 2

Alighogy kihirdették, hogy a több száz jelentkező közül melyik 10 lány jutott be a Nemzet Szépe idei döntőjébe, máris változtatásra volt szükség.

Alighogy kihirdették, hogy a több száz jelentkező közül melyik 10 lány jutott be a Nemzet Szépe idei döntőjébe, máris változtatásra volt szükség. Az elődöntő után a szépségverseny csapata komoly munkához kezdett a legjobb 10 lánnyal. Fotózásokon és forgatásokon vettek részt, ami csak a kezdet: az elkövetkezendő hetekben sok feladat vár rájuk, hogy felkészülhessenek a döntőre. Eközben derült ki, hogy a mezőny egyik tagja, Szerényi Gréta egyéb elfoglaltságai miatt nem tudna részt venni több fontos programon sem.

“A Nemzet Szépe 2019-es évad szigorú időbeosztással rendezi meg versenyét, ezért a királynő-jelöltektől ebben a két hétben elvárás, hogy a verseny nyerjen prioritást. Ha egy egy versenyző nem tudja ezt figyelembe venni, akkor a szakmai zsűri egy újabb versenyzőt állít helyére. Ez most is így történt. Sajnáljuk, hogy idő előtt kellett elbúcsúznunk Gtétától”

– mondta Felleg Tícián, a Nemzet Szépe alapító-tulajdonosa.

A zsűri döntése alapján Szmutka Cintia veheti át az idő előtt kiesett versenyző helyét. A 21 éves szociológus hallgató három nyelven beszél és 14 éves kora óta modellkedik. Most pedig lássuk a 10 döntőst!

Fotó: Oláh Attila

 

Nézzük meg a lányokat három csoportképen is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N E M Z E T S Z É P E (@miss.nation.hungary) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by N E M Z E T S Z É P E (@miss.nation.hungary) on

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló