Szépség

Sminkeltél már melltartóbetéttel? A profik mostantól így csinálják

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.13 | 07:45

Aki imád sminkelni, valószínűleg tudja, hogy alapozni ezerféle eszközzel lehet. Szivaccsal, ecsettel, sőt, van aki simán csak az ujjait használja erre a célra... De itt egy újdonság, ami mostantól mindent megváltoztat.

Néhány héttel ezelőtt a Molly Cosmetics dobta piacra ezt a csodaeszközt, amivel az alapozó felvitele egy igazi élményutazássá válik. Ez az áttetsző szilikonból készült kis dolog a silisponge becenevet kapta, és az a jó benne, hogy nem szívja magába a smink nagy részét, mint a szivacsok vagy az ecsetek, valamint remekül el lehet vele dolgozni az alapozót, de nem mellékesen könnyebb tisztán tartani is, mint bármilyen másik eszközt.

Another benefit of #silisponge is it works well with cushion foundation. No more wastage! #mollycosmetics

M O L L Y C O S M E T I C S (@mollycosmetics) által közzétett videó,

Az Instagram kreatív lányai azonban nem feltétlen akartak kidobni egy rakat pénzt érte, ezért új megoldást találtak a termék helyettesítésére, ami úgy tűnik, remekül bevált.

Szilikonos melltartóbetétekkel sminkelik az arcukat.

Oh Instagram, the things I’m trying out for you guys ? a bra insert as a makeup sponge……… ? . There’s a new “silisponge” that’s been all over the internet lately by molly Cosmetics but to be honest it looks like a silicon chicken cutlet. SO I ordered a pair off of amazon and now we’re here! . Final review: I will not put down my sponges for this. I’m so so so picky with my face makeup that I wouldn’t feel comfortable using this method on the daily. Although It works and saves you a TON of makeup because it doesn’t soak up any product. I used 4 little drops with this compared to a few pumps with a blender. . Disclaimer: these cutlets were new, so don’t try coming for me with any rude comments mmmkay 😉 . #wakeupandmakeup #hudabeauty #universodamaquiagem_oficial #1minutemakeup #makevidz #peachyqueenblog #brian_champagne #beautyqueens4ever #makeupclips #fakeupfix #maryhadalittleglam #makeupfanatic1 #slave2beauty #vegas_nay #makeuptutorialsx0x #diiamond

A I M E É DE LA TORRE (@a1delatorre) által közzétett videó,

Hát így.

Fotó: Instagram / thataylaa


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló