Szépség

Fiúk, ti mit szólnátok egy kis sminkhez a szem alatti karikákra?

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.15 | 16:00

A különböző sminktermékek célközönségét a nők alkotják: de mi van akkor, ha egy férfit is zavarni kezdi az arcbőre, vagy a szeme alatt lévő karikák?

Andrew Grella pontosan ezzel a helyzettel szembesült, amikor a szalagavatója előtt belenézett a tükörbe: sajnos az arcbőre tele volt aknéval. Nem meglepő, hogy egy ilyen fontos napon nem szeretett volna csupa vörös folttal a fején táncolni, és ünnepelni – hogy az eseményen készülő képekről már ne is beszéljünk. Anyukája felajánlotta, hogy szívesen kisminkeli:

Te megőrültél, mondtam anyukámnak, és elmentem a közeli drogériába, gondoltam ott biztos találok valamilyen megoldást a problémámra.

Bármennyire is keresett, semmilyen férfiaknak szánt terméket nem talált, így végül anyukája nesszeszere lett a megoldás.

Grella egészen meglepődött, mert az alapozó nagyszerűen elrejtette a bőrproblémáit: innen már csak egy lépés volt a saját, férfiaknak szánt smink és bőrápoló márka ötlete.

formen-makeup-for-men-facebook
Akkor most mit csináljak? forrás: Facebook/House of Formen

Kamaszkori problémából saját márka

Grella a Formen üzleti alapjait még az egyetemen megteremtette: felmérte a piaci igényeket, és igyekezett fókuszálni az olyan problémákra, amik a férfiakat is zavarják.

Egyelőre négy termékük van:

  • arckontúr paletta
  • mattító púder
  • korrektor a szem alatti karikák eltüntetésére
  •  CC krém (hasonló az alapozóhoz: igazi ápol és eltakar krém)

Mindegyik azt ígéri, hogy láthatatlanul fed, és felhelyezve nem tesz olyan benyomást, mint ha viselője ki lenne sminkelve.

A nőknek készült sminkekkel a külső megváltoztatható: egy kis rúzs, szemhéjpúder, és máris teljesen más az összkép. A mi termékeink probléma-központúak: ha zavar, hogy csillog az arcod, akkor a mattító púder sokat segíthet, anélkül, hogy bárki is észrevenné, hogy viseled.

 mondja Grella.

Nemsokára talán itthon is kapható lesz

Ugyan a Formen egy kanadai cég, igyekszik betörni a dél-koreai piacra: ha oda sikerül bejutni, akkor könnyen lehet, hogy nemsokára az egész világon kapható lesz. Grella nagy álma, hogy bármelyik drogériába besétálva elmondhassa, hogy a polcokon az ő termékei találhatóak.

1_Facebook/House of Forman
forrás: Facebook/House of Formen

Bár Grella a saját termékeit probléma-központúnak állítja be, mi nem vagyunk benne annyira biztosak, hogy olyan nagy különbség lenne a nőknek szánt márkák, és a Formen között. Kicsit olyan ez, mint a borotvahab: igazából ugyanazt tudja a nőknek és a férfiaknak készült hab, csak az egyik drágább mint a másik.

Kíváncsiak vagyunk, hogyan fogadják a férfiak ezt az újdonságot: az biztos, hogy a bátrabbaknak is hozzá kell szokniuk, és meg kell tanulniuk, hogyan sminkeljék magukat. Legalábbis a következő videóból úgy tűnik ez nem egyszerű feladat, még egy sminkest is segítségül kell hívni. A végére van, aki teljesen el van ájulva az eredménytől, és bátran hordaná a hétköznapokban is. Ti kipróbálnátok?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló