Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Orosz-ukrán háború

“Apa ne halj meg” – fegyvertelen embert és kutyáit lövik agyon az oroszok +18 videó

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.04 | 17:34

Az orosz-ukrán háború sorozatban termeli ki a vérfagyasztó videókat.

Az orosz propagandaoldalak és magyarországi mutációik nem győzik súlykolni, mennyire vigyáz Putyin agresszor hadserege a harcoló oroszok útjába kerülő civilekre. Ez a videó egy nappal az orosz-ukrán háború kitörése után, február 25-én készült. A Bulavenkó család már korábban elmenekült Kijevtől ötven kilométerrel északnyugatra fekvő lakóhelyükről, Ivankivból ám

az apa Oleh Bulavenkó és legidősebb fia visszament a Vitójukkal,

hogy elhozzák három kutyájukat is. A visszaúton egy orosz osztagba botlottak, akik – annak dacára, hogy a közelben sem volt ukrán harcoló alakulat – szitává lőtték a kopott Merci kisbuszt. Az apa vesztére nem a jobb oldalon szállt ki, ezért azonnal halálos lövést kapott.

A fia pedig fejkamerával vette fel az egész tragédiát. A három kutya közül kettő szintén elpusztult, a harmadik pedig nem mozdult el gazdája holtteste mellől. Azok az emberek, akik Magyarországon is évtizede háborús retorikával hergelik az imádóikat, jól nézzék meg, milyen tragédiákat okoznak a pillanatnyi politikai haszonszerzés, vagy korábbi hazugságok elfedése érdekében szajkózott becstelen mondatok.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló