Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Orosz-ukrán háború

Négyéves kislányt és az anyját is megerőszakolták orosz katonák Ukrajnában 

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.16 | 10:18

Az eset még tavaly márciusban történt a Kijev mellett.

Szexuálisan bántalmaztak egy négyéves kislányt orosz katonák, az anyját csoportosan megerőszakolták, az apját pedig arra kényszerítették, hogy végignézze – írja a Reuters ukrán ügyészségi iratok alapján.

Az eset még tavaly márciusban történt a Kijev melletti Brovaiban, amikor az oroszok sikertelenül próbálták elfoglalni az ukrán fővárost.

Az ügyészek szerint az orosz 15. különleges motorizált lövészdandár tagjai szándékos fosztogatással és nemi erőszakkal, összehangoltan terrorizálták a lakosságot. A legtöbb eset március 13-án történt, amikor részeg katonák betörtek a fent említett család házába. Az apát egy fém edénnyel megverték, majd térdelnie kellett, amíg a feleségét megerőszakolták. Egy katona azt mondta a négyéves kislánynak, hogy „nővé teszi”, mielőtt bántalmazta.

A családtagok életben maradtak, de ugyanebben az időben gyilkosságok is történtek a környéken. Egy 32 és egy 28 éves katonát neveztek meg elkövetőként, az egyikük azóta elesett, a fiatalabb, Jevgenyij Csernoknyizsnyij azóta visszatért Oroszországba.

A Reuters egy online adatbázisban ráakadt Csernoknyizsnyij telefonszámára, amit felhívtak, de egy magát a férfi testvérének kiadó férfi sírva azt válaszolta:

Meghalt. Nem fogják tudni elérni. Ennyit tudok mondani.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.