Orosz-ukrán háború

Ilyen nincs! Ukrajna a rossz feleség, Oroszország a pofonnal fegyelmező jó férj – videó a háború okáról, amitől eldobod az agyad

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.23 | 15:18

Az oroszbarát Kínában állami vírusvideón keresztül magyarázzák el, miért rohanták le az oroszok Ukrajnát.

“Több mint 20 éve Ukrajna elvált férjétől, Oroszországtól, gyerekek is születtek ebből a házasságból. A férj nagylelkű volt, és nagy örökséget hagyott Ukrajnának, sőt kifizette felesége adósságait is – 200 milliárd dollárt”

– indul a történet.

“A válás után a feleség flörtölni kezdett egy amerikai abúzerrel és egy csapat nyugati betyárral. Egy idő után már csak rájuk hallgatott, és volt férjét, gyermekei apját közösen kezdték gyalázni. A férj ezen olyannyira feldühödött, hogy elvette tőle Krím nevű gyermekét, de az asszony ezt nem fogadta el, és az abúzerhez ment, hogy segítsen visszaszerezni a gyermeket”

– folytatódik a saga.

“De a feleség rossz anya volt, és időről időre megverte a többi gyermekét – Luganszkot és Donyecket. A gyerekek sírva kérték apjuk segítségét, aki időről időre anyagilag segítette a gyerekeket, és összeveszett volt feleségével. De minden hiába volt. Az abúzer, aki ezt veszekedést okozta, felhasználta ezt a feleséget, további veszekedésre buzdította, és különféle ajándékokat adott neki: egyenruhát, fegyvert, felszerelést. Érthető, hogy a férj végül odament Ukrajnához, hogy jól a helyére tegye a család szentségét felborító, kétes alakokkal kokettáló, gyerekeit verő asszonykát, akit csak a nyugati ajándékok érdekelnek”.

A “jól sikerült” allegóriát a “különleges hadművelet” okáról maga a putyini propagandagépezet is segít terjeszteni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Napsütés és zuhé várható
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 28.