Sport

Letartóztatták a leghíresebb ketrecharcost, miután őrült tombolásba kezdett egy parkolóban

  • Szerző:nuus
  • 2018.04.06 | 11:46

Conor McGregor egy egész bandával támadt rá más MMA-versenyzők buszára a Barclays Center mélygarázsában, kukákkal és súlyos fémtárgyakkal dobálták meg azt. Többen meg is sérültek.

(kép: AFP PHOTO / Paul FAITH)

A ketrecharcosok a következő UFC-gála sajtóeseményén vettek részt a helyszínen, éppen távozóban voltak, amikor megjelent McGregor egy pár fős brigáddal, közülük is többen ketrecharcosok, és dobálni kezdték a csapatbuszt. Kukákkal, fém kordonokkal támadták meg a járművet, végül McGregor egy kétkerekű kézikocsival dobta be az egyik oldalsó ablakot, ezzel csúnyán megsebesítve a bent ülő Michael Chiesa-t. A támadókat az sem érdekelte, hogy egy női MMA-s, Rose Namajunas is bent ült. A TMZ-nek videója is van az őrületről:

McGregor a támadás után meglépett a helyszínről, de azóta már feladta magát és együttműködik a rendőrséggel, letartóztatták, de még nem emeltek vádat ellene, a nyomozás folyik.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi volt a balhé pontos oka, de valószínűleg az után szabadultak el az indulatok, hogy a sajtóeseményen bejelentették, hogy McGregort megfosztják bajnoki címétől, mert jó ideje nem hajlandó azt megvédeni címmeccsen. Tavaly nyáron a Mayweather elleni bokszmeccsel volt elfoglalva, de azóta is hiába könyörögtek neki, hogy térjen vissza a UFC-be.

Az nem valószínű, hogy pont azt a sportolót akarták bántani, aki végül megsérült. Sokkal valószínűbb, hogy a szintén a buszon utazó Khabib Nurmagomedov volt a célpont, aki McGregor egyik lehetséges jövőbeli ellenfele lenne (ha hajlandó lenne végre visszatérni, ugye), többször üzengettek már egymásnak a médiában. Az avar származású orosz ketrecharcos ráadásul nemrég összebalhézott McGregor haverjával, a szintén ketrecharcos és a dobálásban is résztvevő Artem Lobovval.

Az ügy elég súlyos, nemhogy visszatérés nem lesz ebből McGregornak, de szinte biztos, hogy börtön vár rá.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló