Sport

Hatalmas balhé lett az év legjobban várt MMA-meccséből

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.07 | 12:22

Ennyire sportszerűtlen felvezetés után mondjuk másra nem is nagyon lehetett számítani.

(kép: AFP PHOTO / TIMOTHY A. CLARY)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ufc (@ufc) által megosztott bejegyzés,

Khabib Nurmagomedov és Conor McGregor viszálya valahol ott vált elég súlyossá, amikor az ír ketrecharcos megtámadta sporttársai buszát pár hónapja New Yorkban. McGregor azon rágott be, hogy akkor megfosztották világbajnoki övétől, amit nem védett meg időben, Nurmagomedov pedig szintén azon a buszon volt, amit megdobáltak, de ők ketten már korábban is üzengettek egymásnak, úgyhogy ez tényleg csak az utolsó csepp volt a pohárban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

ufc (@ufc) által megosztott bejegyzés,

A UFC aztán most végül tető alá hozta a meccset, az amúgy két tényleg kiváló harcos között, de sok jóra nem nagyon lehetett számítani az egymást folyamatosan becsmérlő sportolóktól. A ringben aztán győzött a dagesztáni, négy menet alatt földharcban sikerült felőrölnie McGregort, ha itt megáll, akkor azt mondanánk, hogy jogos és szép revansot vett, a lefújás után viszont Nurmagomedov kiugrott a ringből és nekiment Conor stábjának, a nézőtéren provokált verekedést, amíg az ő stábjából egy ember McGregornak ment neki a ringen belül.

Ez még azok után is csúnya dolog volt, hogy McGregor aztán tényleg elég szemét dolgokat mondott róla a meccset megelőző szájkaratéban. Kár volt ezért:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.