Egyéni

48 másodperc alatt vége lett az év egyik legjobban várt meccsének

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.31 | 09:45

A világ leghíresebb női bunyósa, Ronda Rousey nagyon készült a visszatérésre, de megint nagyon simán kiütötték. Ezzel valószínűleg vége is az MMA karrierjének.

Rousey vs. Nunes (fotó: Michael Reaves/Getty Images)
Rousey vs. Nunes (fotó: Michael Reaves/Getty Images)

A tavaly év végéig a dzsúdósból lett MMA-s Ronda Rousey legyőzhetetlennek tűnt a sportág női harmatsúlyában, aztán decemberben a bokszoló Holly Holm simán megverte (pontosabban lerúgta), ami elég rosszul esett Rousey egójának, egy ideig még a visszavonuláson is gondolkodott. Végül nagy csinnadrattával beharangozták a visszatérését, természetesen rögtön az új bajnok, a brazil Amanda Nunes ellen. Rousey nagyon fogadkozott, aztán 30-án éjszaka megint olyan könnyen legyőzték, mintha nem is ő lett volna egykoron a sportág királynője. Konkrétan 48 másodperc után már közbe is lépett a bíró, mert Rousey alig állt a lábán pár pontos ütés után:


Ezzel valószínűleg vége is a karrierjének, már ami az MMA-t illeti, annál ugyanis sokkal nagyobb ego, hogy a pofozóbábú szerepét töltse be. Főleg, hogy az internet nem kedves, és megint szénné égetik az összes kommentben (amire rendkívül arrogáns nyilatkozatai után azért valljuk be, rá is szolgált), nekünk ez a kedvencünk a tegnapi meccsről:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló