Extrém

Ne bánkódj tovább a szezon vége miatt, hó nélkül is lehet síelni!

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.07 | 12:01

Rögtön két alternatívát is mutatunk, ha egész évben használni akarod a léceidet.

Majdnem egyszerre került fel a YouTube-ra ez a két alábbi videó, amikben az a közös, hogy emberek hó nélkül síelnek bennük. Hogyan lehet a legelterjedtebb téli sportot nem télen űzni, ráadásul hó hiányában? El kell menni mondjuk Peruba, ahol a világ legnagyobb homokdűnéja található, a Cerro Blanco:

Shredding the World’s Highest Sand Dunes on Skis

Emma Dahlström and Jesper Tjäder are both professional free-skiers who compete on the Swedish National Ski Team. In their careers, the pair has travelled around the world to ski some of the steepest, iciest and gnarliest slopes. But they had never experienced anything like the sheer vertical madness they took on during a recent trip to Peru.

Ha viszont nem akarsz olyan messzire utazni, akkor elég kimenni a legközelebbi erdőbe, ugyanis a lehullott leveleken is remekül siklik a léc, bár azért ez a mutatvány nem éppen egy életbiztosítás:

Skiing Without Snow – Downhill in Leafy Forest!

Why wait for the snow?! When you just can’t accept that the ski season is over why not try a spot of off-road skiing without snow, downhill in a leafy forest or towed by a car. Thanks to RadCow for the awesome footage! Subscribe to their channel: https://www.youtube.com/channel/UCaOKAjrhCt7-qdKwA0gemug Music: Title: Feint – Words (feat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló