Kosárlabda

Májusban újra Magyarországra jön a Harlem Globetrotters!

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.14 | 12:18

Hatalmas dili lesz!

Májusban újra Magyarországra érkezik a Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-showcsapata.

A player of the Harlem Globetrotters dunks during a show in Almere, on April 12, 2012. The American show-basketball team will do a second show in Groningen on April 15. AFP PHOTO/ ANP/ ROBIN UTRECHT ***NETHERLANDS OUT*** (Photo by ROBIN UTRECHT / ANP / AFP)

A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a sorozatban 94. turnészezonját megkezdő csoport legújabb, “Pushing the Limits” elnevezésű világkörüli útjának keretében május 19-én a Tüskecsarnokban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. Az érdeklődők több mint kétszáz észak-amerikai helyszínen, valamint további harminc országban láthatják majd a 21 világrekorddal rendelkező Harlem Globetrotterst.

Az együttes legutóbb tavaly áprilisban járt Magyarországon. Műsora ötvözi a cirkusz, a színház és a komédia eszközeit a sporttal. Több helyszínen előadják majd például a teljesen elsötétített pályán a “Magic Circle” (Bűvös kör) labdaadogató bemelegítésüket, amely során csupán csak egy világító Baden kosárlabda szolgáltatja az egyedüli fényforrást. A rajongóknak lehetőségük lesz aláírások és közös fotók begyűjtésére, és azt is megtanulhatják, hogyan kell az ujjuk hegyén pörgetni a labdát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.