Kosárlabda

Gal Gadot akkora Wonder Woman, hogy a Harlem Globetrotters-ben fog kosarazni

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.15 | 20:33

A világ leghíresebb kosárlabdazsonglőr csapata újra Föld-körüli turnéra indul, 2018 áprilisában Budapestet is bezsákolják.

Az 1926. óta létező Harlem Globetrotters egyet jelent a fantasztikus kosárlabda mutatványokkal. A csapat 9 évtized alatt bejárta a világot, mindenhol ledöntötte a kulturális és szociális korlátokat, miközben kosárlabda játékukkal rekordokat döntöttek, és nem utolsó sorban szórakoztattak. Évente több száz show-juk van világszerte, jövőre pedig ismét elindulnak, a Papp László Budapest Sportarénában 2018. április 10-én lehet majd megnézni őket.

Harlem Globetrotters 2017 Highlights

It’s lit! Here’s a taste of what you’ll see at a Harlem Globetrotters game. Highlights from a 2017 game in Chattanooga, TN. To see when we’ll be near you, visit harlemglobetrotters.com! ▶ SUBSCRIBE for Globetrotter Action all year round: http://bit.ly/hrlmglobetrotters ▶ Follow the Globetrotters 24/7 on social media: Facebook: http://on.fb.me/1hkkI3J Twitter: http://bit.ly/1n5Ohxd Instagram: http://globi.es/1O4qRTQ Want to see Big Easy, Ant, Hi-Lite, Thunder, Bull or TNT LIVE?

A következő szezonra a Globetrotters 6 új játékost választott ki, köztük két sztárt is a 2017-es College Slam Dunk Bajnokságból: Rodney Pryor-t (Georgetown University) és A.J. Merriweather-t (East Tennessee State University) hogy csatlakozzanak a csapathoz, valamint a kanadai születésű Naz Mitrou-Long-ot (Iowa State University), aki egyben jószolgálati nagykövetként is szolgál.

Az edző még további 3 nagy nevű sportolóval gazdagította a csapatot: Tim Tebow-al, a többféle sportban is sikeres sztárral, Aaron Judge-al, a New York Yankees újonccal és Gal Gadot színésznővel, aki a 2017-es Wonder Woman című filmben játszotta a főszerepet. A 32 éves színésznőtől sem áll távol ez a sport, hiszen benne volt a középiskolai kosárlabdacsapatban.

„A Globetrotters mindig is próbált kreatív lenni, amikor az új játékosok kiválasztására került a sor”

– nyilatkozta Sweet Lou Dunbar, a Harlem Globetrotters játékosok személyügyi igazgatója és edzője. „Olyan játékosokkal dolgozni, akik felvillanyozzák a rajongókat a magas repülési képességükkel már önmagában is egy hatalmas dolog, de ezen is túl kell menniük. A Globetrotters tagjainak szupersztároknak kell lenniük és azok is! Játékuk legendás.”

Harlem Globetrotters 2017 World Tour!

What’s it like to attend a Harlem Globetrotters game? It’s kind of like this… visit harlemglobetrotters.com to see when we’re in your city! ▶ SUBSCRIBE for Globetrotter Action all year round: http://bit.ly/hrlmglobetrotters ▶ Follow the Globetrotters 24/7 on social media: Facebook: http://on.fb.me/1hkkI3J Twitter: http://bit.ly/1n5Ohxd Instagram: http://globi.es/1O4qRTQ Want to see Big Easy, Ant, Hi-Lite, Thunder, Bull or TNT LIVE?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.