Kosárlabda

Dennis Rodman keményen tolja, két évet kaphat érte

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.22 | 20:01

Az NBA ötszörös bajnoka már aktív karrierje alatt is az extrám megjelenésével és túljátszott, rosszfiús viselkedésével hívta fel magára a figyelmet, aztán meg Észak-Koreába járt barátkozni Kim Dzsongunnal. Most viszont bemutatta, hogy az utakon még veszélyesebb: forgalommal szemben hajtott az autópályán, és ez még nem minden.

NEW YORK, NY - DECEMBER 09: Dennis Rodman Visits The FOX Business Network at FOX Studios on December 9, 2014 in New York City. (Photo by Laura Cavanaugh/Getty Images)
Fotó: Laura Cavanaugh/Getty Images

Az Orange megyei kerületi ügyész szép hosszú vádiratot állított össze Rodman ellen: az egy dolog, hogy forgalommal szemben hajtott az autópályán, ezt még nagyjából ő is elismeri. Ezen kívül még balesetet is okozott, majd csak úgy elhajtott a helyszínről – ez bizony cserbenhagyás –, nem volt érvényes jogosítványa, és még hazudott is a rendőrségnek. Január 20-án várják mindezért a Santa Ana-i bíróságon, ahol akár két évet is kaphat.

A kosárlabda hírességek csarnokába választott, de általában csak a Féreg néven emlegetett Rodman képviselője szerint valóban szemben hajtott a forgalommal, de ez legfeljebb szabálysértés, nem bűncselekmény. Az egykori legendás kosarasnak viszont nem ez volt az első konfliktusa a törvénnyel. 2000-ben ittas vezetés miatt kapcsolták le, ami után felfüggesztett börtönre ítélték, és egy alkoholelvonóra is elküldték.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Unatkozom
Ezek a legkedveltebb szexpózok
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 06.