Labdarúgás

Marek Hamsík a magyar-szlovák Eb-selejtező előtt: “Ha rosszul alakul a meccs, lehúzhatjuk a rólót”

  • Szerző:nuus/MTI
  • 2019.09.09 | 09:18

Hétfő este jön a nagy meccs.

Marek Hamsik csapatkapitány szerint a szlovák labdarúgó-válogatott számára az Európa-bajnoki részvétel lesz a tét hétfőn a magyarok elleni budapesti selejtezőmérkőzésen.

 “Ha rosszul alakul a mérkőzés, lehúzhatjuk a rolót”

– jelentette ki a 32 éves csatár.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MarekHamsikKing (@_marekhamsik_fp) on

Pavel Hapal szövetségi kapitány ennél valamelyest óvatosabban fogalmazott, ő úgy vélte, győzelemmel csapatának jó esélye lenne, hogy kijusson a kontinensviadalra, míg vereséggel nem a saját kezében lenne a sorsa. Hozzátette: a csoport favoritja továbbra is Horvátország, mögötte kiegyenlített a küzdelem.

Fotó: Carlo Hermann / AFP

“Mindenki egészséges, de még fontosabb, a játékosok fejben is tiszták. Levontuk a megfelelő következtetéseket, de el kell felejteni a pénteki kudarcot, most már csak a magyarok legyőzésére kell koncentrálni”

– mondta a cseh szakvezető utalva arra, hogy együttese két napja hazai pályán 4-0-s vereséget szenvedett a világbajnoki ezüstérmes horvátoktól.

“Átbeszéltük a történteket, de nem beszéltük túl, hogy ne bizonytalanítsuk el a játékosokat. De ami biztos, mindenben javulnunk kell az előző meccshez képest, mert az a teljesítmény kevés lesz”.

Magyarország hétfő este 20.45-kor játszik a budapesti Groupama Arénában Szlovákia ellen 20.45-kor. Sorsdöntő mérkőzés lesz a 2020-s Eb-selejtezők sorában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.