Labdarúgás

Zseniális kampány készült a pályán megmogyorózott focistával

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.15 | 13:27

Carlos Valderramaról mindenkinek két dolog jut eszébe rögtön: emblematikus frizurája, és AZ a híres jelenet.

A kolumbiai foci egyik legnagyobb ikonja, Carlos Valderrama még mindig őrzi legendás hajkoronáját, bár az oroszlánsörényként fejét körülölelő szőke fürtök mára kicsit megrövidültek, megritkultak és néhol már őszülnek is. De annyira hozzá tartozik ez a haj a játékoshoz, hogy még a róla készült bronz szobornál is megoldották, hogy bongyor szőke hajjal kerüljön ki Santa Martaban egy térre.

Ha viszont Valderrama, akkor egy másik dolog is azonnal beugrik róla, mégpedig hogy a Valladolid játékosaként hogyan mogyorózta meg őt a realos Michel egy beadás előtt. Olyan ikonikus momentuma ez a kolumbiai pályafutásának, mint válogatottbeli csapatársának, a szintén hülyehajú Higuitanak az a híres skorpiórúgás.

Hogy Michelt mi vitte rá annak idején erre a mozdulatra, azt nem tudjuk, de most, évtizedekkel később zseniális hererák elleni kampányt kanyarítottak az egész dolog köré, az ehhez készült videóban Valderrama saját megmogyorózásán keresztül beszél az önvizsgálat fontosságáról:

Libero Football Magazine / #TouchYourFootballs

11:18, 14/11/2017] Pancho Cassis: [11:26, 14/11/2017] Pancho Cassis: During a Spanish football game in 1991 between Real Madrid and Valladolid, football one player repeatedly squeezed Carlos “El Pibe” Valderrama’s genitals as both teams waited for a corner. Libero hijacked this historic moment in Spanish football to explain how to perform a self-examination and promote early detection.

Nem csak vicces az egész, de ezerszer kreatívabb, mint a mára unalomba fulladó movember, aminek kapcsán mindenki csak a bajszát növeszti, de a valódi üzenet, miszerint évente legalább egyszer egy férfinak sem szégyen elmenni rákszűrésre, teljesen elsikkadt. Megtapogatni a golyókat zuhanyzás közben meg aztán tényleg nem kerül semmibe.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló