Labdarúgás

Messi nélkül érkezik Budapestre a Barcelona

  • Szerző:homarton
  • 2020.12.01 | 16:48

Az argentin klasszis nem játszik a Fradi ellen szerdán.

Legnagyobb sztárja, a hatszoros aranylabdás Lionel Messi nélkül érkezik Budapestre az FC Barcelona labdarúgócsapata, amely a Bajnokok Ligája ötödik fordulójában szerdán este a Ferencváros vendége lesz a Puskás Arénában.

Fotó: AFP

Ronald Koeman, az együttes vezetőedzője kedden, a Barcelonában tartott online sajtótájékoztatóján elmondta, ahogyan legutóbb a Dinamo Kijev ellen, úgy most is pihenteti a 33 éves szupersztárt. Messi mellett egyébként az első számú kapus, a német Marc-André ter Stegen, illetve a brazil játékmester, Philippe Coutinho sincs ott a Barca utazó keretében.

A holland szakvezető elmondta, a legfontosabb a múlt heti, Dinamo Kijev elleni összecsapás volt, ahol a gárda biztosította a helyét a legjobb 16 között, ugyanakkor most is győzni szeretne együttesével, amelyben több olyan játékos is pályára léphet, aki eddig nem kapott sok lehetőséget. Hozzátette, nagyon fontos ezeknek a fiatal futballistáknak a szerepeltetése is, hiszen kiváló labdarúgókról van szó, akik az edzéseken hétről hétre bizonyítják tehetségüket és hosszú távon akár a klub jövőjét is jelenthetik.

A spanyol újságírókat sokkal inkább érdekelték a lehetséges januári igazolások, vagy éppen Lionel Messi Diego Maradonára emlékező gólöröme, mint a Ferencváros elleni találkozó, ugyanakkor a magyar sajtó érdeklődésére Koeman szólt néhány szót a mérkőzésről is.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.