Labdarúgás

Sztárjátékosok jelentkeznek lezuhant brazil csapathoz

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.05 | 12:55

A múlt héten 70 ember, köztük a brazil Chapecoense játékosai és vezetői is életüket vesztették a múlt héten egy tragikus légibalesetben. Több korábbi nagyágyú is felajánlotta, segít talpra állítani a klubot.

A Chapecoense épp a Copa Copa Sudamericana döntőjére utazott volna, amikor a szerencsétlenség történt, így a csapat elvesztette az összes fontos játékosát, illetve a kisegítő személyzet nagy részét is. A tragédia után többen is felajánlották, hogy akár ingyen is Chapecóba igazolnak. Legutóbb a korábbi izlandi klasszis, Eidur Gudjohnsen jelentkezett be, hogy szívesen játszabna a csapatban, ha akad neki hely.

Előtte a 2000-es évek egyik legnagyobb formátumú brazil játékosa, a Barcelona egykori sztárja, Ronaldinho is bejelentette, akár ingyen is játszana a tragikus sorsú klubban, és ő már alá is írt

A harmadik nagy név Juan Roman Riquelme, aki korábban a Villarreal és az argentin válogatott játékosa volt. A jelek szerint most már csak a brazil szövetségen múlik a klub fennmaradása, hiszen engedélyezniük kell, hogy a Chapecoense három évig ne essen ki az első osztályból, amíg újraépítik a csapatot.

Forrás: 90min.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló