Labdarúgás

Segíteni akart a futballista, de a rendőrök fejbe lőtték

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.11 | 08:29

Az argentin bajnokság tele van izgalommal, feszültséggel és drámával. Röviden, nagyon jó a foci, ezt fantasztikus futballisták, remek gólok és jó meccsek garantálják. Most viszont a dél-amerikai foci a sötét oldalát láthatjuk.

A helyi másodosztályú Almagro és Atletico Parana mérkőzése előtt lehetett már tudni, hogy a Buenos Aires-i helyszínen balhé várható. A hazai klub ezért száz rendőrt kért a meccs biztosítására, de csak huszonnyolcan jelentek meg ebből. Sajnos a huligánok ezt kihasználva össze is csaptak egymással, majd az oda érkező egyenruhásokra is rá akartak támadni. Ekkor érezte úgy Franco Quiroz, hogy ideje közbelépni.

A Parana huszonhat éves középpályása azt követően rohant oda a vendégtáborhoz, miután a rendőrök gumilövedékekkel kezdték el lőni őket. Franco a huligánokat nyugalomra akarta inteni, bár a hangulat közben nem javult. Ha helyzet van, nem érdemes bedobni magad, ahogy a magyar rendőrök mondják: a műveleti területen bármi megtörténhet.

A baj nem is váratott magára, az egyik golyó a fején találta el a játékost, aki azonnal elhagyta a veszélyes területet. A szombat esti történések után kórházba került és mint elmondta hatalmas szerencséje volt.Ha tíz centivel arrébb találja el a golyó, biztosan vége a karrierjének, talán az életének is, így megúszta egy hatalmas lyukkal a fején. A mérkőzést a csapata megnyerte egy nullára, de ez a legkevésbé fontos információ a meccsről.

És egy összefoglaló a balhéról.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló