Tech

Az LG legújabb intelligens hűtőszekrénye hangvezérléssel nyílik ki

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.04 | 14:48

Szóval nem kell megérintened a fogantyút, és ezzel biztos, hogy nem segíted elő baktériumok terjesztését

Mondtunk három okot, hogy miért menő ez a dolog.
Első: természetesen a koronavírusról nemrégiben szerzett tapasztalataink alapján a higiénés jellemző az első számú ok arra, hogy legyen hanggal nyitható hűtőszekrény.
Második: nagy mennyiségű élelmiszert cipelhetünk mindkét kezünkbe, és a hangutasítás megkönnyíti az életünket.
Harmadik: 2021-ben vagyunk, és szükségünk van egy ilyen klassz technológiára, elvégre évek óta használjuk a mobiltelefonjainkon.

Az LG a jövő havi Consumer Electronics Show-n mutatja be a frissített „InstaView Door-in-Door” hűtőszekrénysorozat részeként. Az LG InstaView hűtőszekrény az interakciók tárházát kínálja: kinyithatja a hűtőszekrény ajtaját, felismerheti jég- és vízadagolóinak működését, vagy akkor is jelez, ha új vízszűrőre van szüksége.

A hangfelismeréssel ellátott LG InstaView hűtőszekrény produktívabbá és kényelmesebbé teszi a konyhában töltött időt. Az LG interaktív hangtechnikája lehetővé teszi a hűtőszekrényt a napi feladatok megkönnyítésére, és ellenőrzésére.

-mondta el a cég szóvivője.

Ha a tulajdonos engedélyt ad, például csatlakozik az Amazon Dash utánpótlási szolgáltatáshoz, és szükség esetén szűrőket rendel.Egyszerűen kétszer kopogtatva a hűtő előlapján lévő üvegtáblát átlátszóvá vagy átlátszatlanná lehet tenni, lehetővé téve a hűtőszekrény tartalmának a hűtő kinyitása és a levegő kiengedése nélkül történő megtekintését.

A vízadagoló szűrőt használ, de extraként ultraibolya fényt sugároz a csapokra, és benne van az LG Craft Ice is, amely gömb alakú jéggolyókat ad a szokásos zúzott és kockás variánsokhoz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló