Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Tech

2018-ban érkezhet az első intelligens férfi szexrobot

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.10 | 08:19

A Realbotix 2017-ben már megcsinálta a mesterséges intelligenciát használó csajrobotot, most rágyúrnak egy fiúra is. Vajon terminator vagy C-3PO lesz-e az ágyban?

Realbotix (@realbotix) által megosztott bejegyzés,

A legjobb mindenképpen az lenne, hogy ha a tulajdonosának igényei szerint viselkedne, de a két fent említett filmes robothoz képest egy fontos dologban biztosan különbözni fog a Realbotix szexmasinája: lesz pénisze. A cég 2017-ben már megalkotta a mesterséges intelligenciával felszerelt, interaktív szexrobotnőt, Harmony-t, 2018-ban pedig piacra akarják dobni a férfi verziót is. Ennek még nincs neve, de a cél ugyanaz, mint a csajrobot esetében: a masina reagáljon a felhasználó igényeire és az általa adott impulzusokra. Természetesen hímtag is készül majd hozzá, a hírek szerint választható méretekkel.

RealDoll (@abyssrealdoll) által megosztott bejegyzés,

A gyártó cég tulajdonosa, Matt McMullen szilikon szexbábukkal kezdte az ipart, jelenleg is egy rakás realisztikus termékük van a piacon a RealDoll-lal, többek között férfi szexbabák is. A robotokat már egy külön vállalkozás fejleszti, első igazán komoly termékük Harmony, a cserélhető arcú női szexrobot, ami egy rakás személyre szabható külső jeggyel rendelhető, képes mozgatni a száját és pislogni is szex közben.

Az első visszajelzések amúgy elég vegyesek voltak a termékkel kapcsolatban, sokak szerint inkább félelmetes, mintsem szexi a cucc.

Realbotix (@realbotix) által megosztott bejegyzés,


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló