Tech

Olcsó okos ébresztőórával és otthoni kamerával jelentkezett a Xiaomi

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.11 | 14:18

Az okos ébresztőóra mindenképpen menő kiegészítő, de a kamerának se ártott már egy kis vérfrissítés. A kamera 60 az óra pedig 50 eurós áron érkezhet.

Mi Smart Clock
Kompakt, minimalista designnal érkezik az új Mi Smart Clock, a Xiaomi okos asztali órája, így szépen belesimul az otthoni környezetbe. 3.97”-os, színes, érintőképernyős kijelzője az aktuális időt, az időjárásjelentést, és a naptárbejegyzéseket jeleníti meg, de akár digitális képként is funkcionálhat.

Reggelente, egy különleges napfelkelte üzemmóddal, a Mi Smart Clock egyre erősebb fényerővel és fokozatosan erősödő hangjelzéssel ébresztgeti felhasználóját.

A készülékre előtelepített Google Assistant és Chormecast gondoskodik arról, hogy a Mi Smart Clock az otthon mesterséges intelligenciát alkalmazó irányító központja lehessen, amely akár hangvezérléssel is képes más Mi okoseszközök működtetésére, például streameli a biztonsági kamerák felvételeit, vagy az okostelefonról lejátssza a zeneszámokat és videókat.

Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro biztonsági kamera
A vadonatúj Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro 3 MP-es kamerája 2304×1296 pixeles, nagyfelbontású képeket rögzít. A kamera f/1,4-es rekesze, 6P objektíve és rendkívül érzékeny képérzékelője gyenge fényviszonyok mellett is részletes, világos és színes képeket biztosít.

Mindezeken túl, egy új generációs mesterséges intelligencia algoritmusnak köszönhetően, a kamera képes felismerni az emberi test körvonalait és ha ilyet észlel, erről automatikus értesítést küld a felhasználónak. Kettős mikrofon és zajszűrő gondoskodik arról, hogy a Mi 360° 2K Pro biztonsági kamerán keresztül jól hallhatóan és láthatóan lehessen kommunikálni.

A készülék a felhasználója magánéletét védő módra is beállítható (privacy mode). Ez esetben, a Mi Home applikáció használatával, a kamerák elbújtathatók a készülék belsejébe. Az eszköz a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével hangvezérléssel is működtethető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.