Tech

Mától online is kapható a Snapchat-szemüveg

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.20 | 15:49

Hónapokkal a megjelenésük után online is elérhetővé vált a Snapchat slágerterméke, a Spectacles fényképezős napszemüveg.

Kép: spectacles.com
Kép: spectacles.com

Nagy volt a felháborodás tavaly novemberben, amikor csak random módon elhelyezett automatákból juthatott hozzá bárki a Spectacles-höz, de mától 2-4 hetes szállítási idővel online is elérhető a menő szemüveg. A termék honlapján három különböző színben, 130 dollárért lehet hozzájutni.

Az online értékesítés elindításával bezárják a new yorki pop-up boltot, és automatákat sem helyeznek ki egyelőre – de azt ígérik, hogy ezek meglepetésszerűen megjelennek még a jövőben.

A brandet tulajdonló Snap Inc. néhány hete elindította a tőzsdére lépés folyamatát, akkor azt mondták, hogy szeretnék kiszélesíteni a Spectacles értékesítését, így várható volt az online eladás megjelenése – írja a Verge. Azt is megemlíti a lap, hogy mostanában már nem volt nagy tolongás a new yorki pop-up boltban, ezért is volt indokolt új csatornát bevezetni.

A tőzsdére lépés miatt minden fillérre szüksége van a cégnek, várhatóan március elején kerülnek ki a részvényeik. A Snap jelenlegi értékét 25-35 milliárd dollárra becsülik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló