Tech

A legkedvezőbb árú Google Wear órát keresed? Megtaláltad!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.15 | 15:20

Bár a Xiaomi Watch 2 a Watch 2 Pro után jelent meg, annál olcsóbb verzió, ezzel pedig a legkedvezőbb árú Google Wear rendszerű óra a piacon. Lássuk, mit tud.

A Xiaomi Watch 2 egy megfizethető, Google Wear operációs rendszerrel ellátott okosóra. A Watch 2 különlegessége, hogy olcsóbb alternatívát kínál, miközben számos hasonló funkciót nyújt, mint a Pro változat. Az óra 47,5 mm-es átmérővel és 11,8 mm-es vastagsággal rendelkezik, valamint egy 1,43 inch átmérőjű, 466 x 466 pixeles AMOLED kijelzőt tartalmaz, amely akár 600 nites fényerőt is képes produkálni.

Kép: mi-home.hu

A Watch 2 kialakítása elegáns és modern, gyorskioldós szíjjal rendelkezik, amely könnyen cserélhető. Az óra 495 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amelynek üzemideje változó, attól függően, hogy milyen beállításokat használunk. A töltési sebesség kiemelkedő, az óra 45 perc alatt teljesen feltölthető, bár Qi töltőpadokkal nem kompatibilis.

A Watch 2 hardverét a Qualcomm W5+ Gen 1 chip hajtja, 2 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel, így minden feladatot zökkenőmentesen végez. A szoftveres felület ismerős lehet azoknak, akik már használtak korábban Google Wear rendszerű eszközt. Az óra számos extra alkalmazást támogat a Play Áruházból, és a Mi Fitness alkalmazással könnyen párosítható és kezelhető.

Kép: mi-home.hu

A fitnesz funkciók terén a Watch 2 hobbiszintű mozgáshoz elegendő képességeket kínál, beleértve a pulzusmérés és a GNSS modul által biztosított helymeghatározást. Az óra alkalmas érintéses fizetésre is a Google Wallet és NFC támogatásának köszönhetően.

Kép: mi-home.hu

Összességében a Xiaomi Watch 2 egy jól megtervezett eszköz, amely a legolcsóbb Google Wear rendszerű okosóra a piacon, számos pozitívummal és néhány kompromisszummal, mint például az üzemidő és a zárt rendszerű versenytársakhoz képesti korlátozott fitnesz képességek. A Watch 2 ideális választás lehet azok számára, akik egy elegáns és sokoldalú okosórát keresnek kedvező áron.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló