Tech

Beújít a Spotify! Jönnek a videók!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.18 | 11:15

A Spotify bejelentette, hogy több országban tesztelés alá veti a videóklipek integrálását a szolgáltatásba. Az új funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen érintéssel váltani tudjanak a zene és a hozzá tartozó videóklip között, mind a mobil, mind az asztali alkalmazásokban.

Jelenleg 11 országban érhető el a szolgáltatás bétaverziója, Magyarország azonban egyelőre nem része a tesztnek. A Spotify globális alelnöke, Sten Garmark szerint a cél, hogy hamarosan szélesebb körben, több videóval bővüljön a kínálat, de a prémium előfizetés megléte szükséges az újdonság használatához.

Illusztráció: freepik.com

A videóklipek eléréséhez nem szükséges külön keresés; a támogatott daloknál a lejátszás során automatikusan megjelenik egy gomb, amely lehetővé teszi az átváltást. A videók azonban mindig az elejétől indulnak, függetlenül attól, hogy a dal melyik pontján váltunk. A teljes képernyős élmény érdekében a készülék elfordításával a videó szélesvásznú formátumban is megtekinthető.

A Spotify továbbá bejelentette, hogy a funkció a tévéken is elérhető lesz, ami új dimenziót nyithat meg a zenei élményben, és lehetőséget ad a Spotifynak, hogy versenyre keljen a YouTube-bal.

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.