Tech

Ezeket mutatta ma be az Apple

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.18 | 18:02

A hivatalosan tervezett esemény elmaradt, azonban ma bemutatkoztak az újdonságok. Új iPad és MacBook Air van, olcsó iPhone még nincs. Továbbra is az Air a legjobb modelljük szerintem a piacon, az iPad Pro viszont már tényleg alternatíva lehet az asztali gépekkel szemben.

Szerda délután új termékbejelentésekkel rukkolt elő az Apple, ha már a március végére tervezett esemény elmaradt. Bemutatta a frissített MacBook Air és iPad Pro termékeit. Illetve a Mac Mini tárhelye a duplájára nőtt ugyanannyiért, de erről ne is beszéljünk. Az iPhone 9 bemutatása elmaradt sajnos, pedig ez lehetett volna a tavaszi bemutató legnagyobb dobása.

MacBook Air 2020

Leginkább egy várható és szimpla termékfrissítésnek mondható, a legfontosabb változás, hogy a MacBook Pro után az Apple ebben is visszatért az ollós kialakítású billentyűzet használatához. Végre!  A pár éve használni kezdett Butterfly-mechanikás megoldása hivatalosan is megbukott. Papírforma, de megkapta a tizedik generációs Intel Core processzort és az Iris Plus Graphics videovezérlőnek köszönhetően a grafikai teljesítménye 80 százalékot is nőtt. A belső tárhely alapvetően 256 GB, viszont 2TB-ig növelhető. Az ára a szokásos 999USD, és ezzel továbbra is maradt a legjobb ár-érték arányú Apple gép a piacon. Ha most kéne Mac-et vennem, tuti ezt venném. Kicsi, könnyű, baromi jól néz ki és gyors, az aksi meg lenyűgöző.

iPad Pro 2020


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló