Tech

Menő állóporszívót villantott a Samsung: itt a Bespoke Jet

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.22 | 14:18

Magyarországon is elérhető a Bespoke Jet™, a Samsung sokoldalú állóporszívója

Április 4-től a hazai üzletekben is megvásárolható a Bespoke Jet™ vezeték nélküli állóporszívó és a hozzá tartozó All-in-One Clean Station™, multifunkciós töltőállomás. Az elmúlt években lakóhelyük tisztasága és az általános higiénia is kiemelten fontossá vált a felhasználók életében. A Samsung legújabb készülékével a nagycsaládosok, a kisállattartók vagy a hibrid munkát végző kreatívok is könnyebben és gyorsabban takaríthatják ki a lakást, így a szabadidejüket kikapcsolódásra fordíthatják.

A higiénikus tisztaságért

A tavaszi nagytakarítás idején a feladatok listája elrettentő lehet, de az olyan sokoldalú készülékekkel, mint a Bespoke Jet™, sokkal gyorsabban lehet a végére érni, hiszen egyaránt alkalmas a padló portalanítására és a nehezen elérhető sarkok takarítására is. A különböző kiegészítőkkel és fejekkel könnyen tisztíthatók a bútorkárpitok, percek alatt összegyűjthető az állatszőr és tisztává válhatnak a parkettás, padlószőnyeges vagy járólapos helyiségek is. Az All-in-One Clean Station™, multifunkciós töltőállomás automatikusan kiüríti a portárolót és tölti a porszívót minden használat után. A Samsung különleges Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló készülék portárolóját az apró részecskék elvesztése nélkül, automatikusan üríti ki a rendszer, így a por nem jut vissza a lakásba. A Multifunkciós töltőállomás mellett a porszívóban is megtalálható a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszer, amelynek köszönhetően a Bespoke Jet™ tiszta levegőt bocsát ki használat közben.

A kisállatok utáni takarítás könnyűsúlyú bajnoka

A lakásban tartott kedvencek rengeteg örömet hoznak a mindennapokba, az utánuk való takarítás azonban fáradságos lehet. A lakás minden pontjára beszállingózó állatszőr összegyűjtése a mindennapok részévé válik, és kiemelten fontos lehet, ha esetleg allergiás vendég érkezik a látogatóba. Tavasszal a különböző természetes allergének koncentrációja is elkezd nőni, így az alapos takarítás egyre több otthonban kerül előtérbe.

A gazdik életét megkönnyítheti egy olyan egyszerűen kezelhető porszívó, amellyel szinte minden sarok elérhető, ahová a kisállatok is beférnek. A Bespoke Jet™-tel a felhasználók könnyedén hozzáférhetnek a kutyusok és cicák kedvenc zugaihoz, hiszen a mindössze 1,44 kg tömegű készülék letisztult kialakításának köszönhetően egészen kis helyen is elfér. A Jet tömege akár 24 százalékkal alacsonyabb, mint a hagyományos porszívóké, így kényelmesen használható akár egy nagyobb lakásban is.

A Jet Dual Brush™, Jet dupla kefével kényelmesen összeszedhetők a nagyobb porszemek és morzsák a kisállatok tálja körül, és a szőnyegek is hatékonyan tisztíthatók. A készülékhez tartozó Kisállat kefével még könnyebben összegyűjthetők a szőrszálak a padlóról és a bútorokról. A gumiból készült fej és az egyedi sörték az egészen vékony szálakat is képesek összeszedni, így a felhasználók a takarítás helyett több időt tölthetnek a kedvenceikkel.

Hosszan tartó teljesítmény

A lakás leggyakrabban használt helyiségeinek padlóját átlagosan hetente egyszer ajánlott porszívózni, ez pedig a szoba méretétől függően néhány perces vagy akár órás feladat is lehet. A hosszabb takarításhoz érdemes olyan készüléket választani, amely képes hatékonyan, egyenletes teljesítménnyel tisztítani.

Ha például még az egész lakás takarítása hátra van az esti vendégség előtt, a Bespoke Jet™ cserélhető akkumulátorával akár két órán keresztül is képes csúcsteljesítményt nyújtani, hogy minden szoba időben rendben legyen. Az akkumulátor pillanatok alatt cserélhető, így a készülék folyamatosan használható marad.

Azonnali visszajelzés

A Bespoke Jet™ beépített LCD digitális kijelzőjén minden fontos információ kényelmesen elérhető, a készülék ráadásul javaslatokat is ad az egyes felületek tisztításához. A kijelzőn megjelenő ikonok figyelmeztetnek az esetleges problémákra és azok megoldásában is segítik a felhasználókat, legyen szó a cső eltömődéséről, a kefébe akadt tárgyakról vagy éppen egy hiányzó szűrőről. A felhasználók ezek mellet ellenőrizhetik a szívási- és töltöttségi szintet és a hátralévő üzemidőt is. 

„Az otthonunk harmóniájához az ott megtalálható készülékek is hozzájárulhatnak. Az új Bespoke Jettel nem csak a takarításban érhetünk el kimagasló eredményeket, a letisztult megjelenéssel a lakásbelsőt is feldobhatjuk – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Nagyon fontos, hogy a tavaszi nagytakarítás alatt ne csak a lakás csinosítására szánjunk időt, hanem magunkra is. A Jet meggyorsítja a takarítást, ezzel pedig időt takarít meg nekünk, amit a feltöltődésre fordíthatunk.”

Elérhetőség

A Bespoke Jet™ Pet, kifejezetten kisállattartóknak is ajánlott készülék Magyarországon 2022. április 4-től lesz megvásárolható 304.900 forintos ajánlott fogyasztói áron. A készülék március 14-től április 3-án 23:59 óráig előrendelhető. A Samsung Webáruház felületén előrendelők egy Galaxy Tab A8 táblagépet kapnak ráadásként. A Bespoke Jet™ készülékről további információ a https://www.samsung.com/hu/vacuum-cleaners/stick/vs9500al-vc-with-all-in-one-clean-station-white-vs20a95823w-ge/ weboldalon érhető el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Lakatos Márk nekiment G.w.M-nek
  • szerző:nuus
  • 2023. 02. 04.